Nuffnang



Monday, August 9, 2010

Palm Beach Part 3!

**Sambungan entri nih dan nih**


OHOHOHOHO~

Gambar kat beach banyak gile tapi takleh upload sebab seksi tahap gaban tak pakai tudung. :p Salaunye aku pakai tudung, especially kat Santubong or Damai, sebab ramai orang; kat sini best plak sebab tak ramai, yey. Sebab hari weekdays kot?

Senang cakap kitorang je kat beach. Maybe sebab jam kol 2 petang? Haha. Ade aku (and adik aku) kesah??? Hari mendung, so ktorang pun pegi sangap kat beach:




And tetibe tengah pantai ade bot. Sebab air surut kot?




Kitorang tak plan lagi nak mandi air laut, sebab ayah kata tunggu petang sket, nanti hangus macam udang bakar, so kitorang main cari kulit siput slash kerang untuk bawak balik letak dalam akuarium. :D


80% dari smue nih adik aku yang jumpe. Hebat gile. (O_o)


Oh, and banyak seashells tuh still bertuan rumah, tapi aku gatal jugak nak kacau and ambik gambar sebab sangap jarang tengok. Sedih gile kan.


Aku rasa kalau die ade henpon dah lama tepon Teledera nak report aku. (=_=)


Oh, and jangan korang tak tau, satu lagi special tentang tempat nih? Dinner buffet pon included wooooo~ :D

So......


Next Entry: Dinner!!!



Photobucket

4 comments:

Jard The Great said...

lamanya aku tak gi pantai... hu hu

WaWa said...

eh, Pantai Sabah lagi cantek! Teringin nak gi Pulau Manukan! Tapi aritu cek, mahalnye hotel time cuti skolah... T___T

Redbloodsnow said...

lamak mek x gnie pantai. psstt..pa kata lak² ta plan gi picnic mok? btw, x on9 ym ka...huhu

WaWa said...

wah best nya picnic!!!! maok maok! haha, lak mek on9 aaaa~

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails