Nuffnang



Friday, July 30, 2010

Biskut Oreo Saiz Gaban

Ha, jangan tak tau, ada biskut oreo yang lagi besar dan dasat dari Oreo biasa.

Korang nak ke taknak?????


Korang kene wat gini:




First, beli Oreo due bungkus dengan perisa kegemaran korang, macam nih:


Satu perisa peanut butter & chocolate, satu perisa eskrem bluberi. Cambes je perisa eskrem blueberry nih. Baru ek?




Pastu korang akan dapat free bende misteri dalam plastik macam nih:



Haaa, nebes tak? Saspen tak? Kalau korang tak nebes, korang tak bes. Nebes cepat!




Pastu bukak plastik tu and wat gini:


WAAAAAAAAAHHH BESAR GILE OREO DOWHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!! KJLJDALDJLAKSDJAKJSKK!





Okey fine, container plastik bentuk Oreo je. Tapi CUMIL TAHAP GABAN KAN container nih?


Nak pakai wat simpan pin tudung la. 8D



Photobucket

7 comments:

salmi dharmiza said...

container kaaaaaaa... haha kiut gilaa.. mok juak!!!

word ver: borys.

WaWa said...

haha, mok juak kaaa??? lak la mun sy ada gi meli oreo gik sy simpan k awak kkkk..tgu awak balit dr jepon! :D


BORYS te nani? Borat? LOL.

bunny ;) said...

LOL sis XD igtkan ape la.
ah oreo sedap but i cnt stand d cream. i love d biscuit only. dorg shud buat oreo kosong :P hahaha <3 me likes likes likes.

and the bekas, cumilll! <3

edda(",) said...

nnt edda nak beli jugak laaa... sebab nak bekas tuh je.. hikhikkk

WaWa said...

haha, kite pon beli sebab nak dapat bekas tu je.. gile hebat marketing strategy diorang kan? XD

Redbloodsnow said...

EEEEEEEEEEE..MEK GERAMMMMMMMM!!! MEK TERTIPU AIH. MATI² MEK INGATKAN OREO BESO. CISCAKE JUAK ADIK AKU SORG TOK EK...LOMMMM..HAHAHA

X BGUS KOH MULAK ORG TUA...LALALAL :D

WaWa said...

wah, yaman nya mun dapat ciscake secret recipe kinek tok eh. :D

sikda mulak, terang-terang dah padah sia apa benda ya nak?

LALALALALALALA~ *eksen sik nenga*

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails