Nuffnang



Monday, August 9, 2010

Palm Beach Part 2!

**Sambungan Entri Nih**


Amaran:
Sile cover keyboard laptop dengan plastik untuk mengelak sebarang kerosakan atau kesan air liur berlaku. Penulis tidak akan bertanggungjawab dengan apa-apa kerosakan komputer anda. Skianmakaseh.


Restoran die ade satu je, and exactly sebelah bilik chalet aku. Huhu. Saje je nak bagi aku bau masakan dari dapur diorang.





Korang nampak tak tugu/batu pelik kat depan tu? Aku duduk makan exactly kat sebelah mendalah tu. And first thing aku pike bile aku tengok:



Yesh, sengal, I know. XD


Okeyh, makanan kat sini best giler, murah, sedap, sama standard dengan hotel yang mahal tahap gaban kat bandar Kuching tu, okey!

Meh tengok menu pilihan aku:


Teh peng tu siyes manis, tapi salah aku jugak la, dok kacau smue susu pekat tu. Tak pasal-pasal mintak air kosong segelas bagi kurang manis sket.


Mak aku makan mixed grill steak, tapi aku lupe nak amik gambar sebab dok ngap ngap makanan aku sendiri, hehe. Nasib baik ingat nak ambik gambar adik aku and ayah aku nye:


Adik aku nye sodap!!! Ayah aku order fish and chips, nampak banyak kan? Memang banyak! Haha!

Tetibe, time makan ada anjing random (sedap sket dari sebut anjing liar :p) datang dekat kat kitorang wat muke sedih slash lapar:


Aku kesian tengok, tapi aku makan sandwich, nak bagi ape? Nasib baik mak aku pon kesian, bagi daging steak sket kat die. Alolololo cumil muke sedih.

Sebab anjing pon haiwan ciptaan Allah bukan? :)


Next Entry: The Beach!!!


Photobucket

2 comments:

Are_Fish said...

Ahhhh.. >< bulan posa..k kebanyakan post palm beach tentang makanan..makanan.. (>______<) ughhhhh..dugaaannnnn.....

WaWa said...

@Are_Fish

Pejam mata!!! Pejam mata!!! Hahahaha~ :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails