Nuffnang



Tuesday, December 29, 2009

Bro is so Lucky, I am so Geli.

Bapak and mak cuti hari ni, so takkan nak dudok rumah je kan? Especially when your daughter is set to return to the land of unfinished AEs next week. PFFFFFFFFFFFFT.
*taknak pike taknak pike taknakkkk!!!!*
MySpace


OKEY, MARI MERONGGENG.

Mule-mule nak pegi The Spring (ok, kite yang nak gi, bukan the whole family, tapi angkut gak the whole family) sebab nak beli lagi t-shirt untuk bagi kat koibito wat design anime yang macam die wat kat couple shirts tu. Ngeh ngeh ngeh. Nak bawak balik ke dsdflskfjlsdkjflsls. *taknak sebut, sebab taknak pike, ok?*

Tapi before that, mak nak pegi ambik tiket flight ke Mukah kat travel agent. Nama travel agent tu Wah Tung. Ntah la, macam tak komersial gile nama kampeni. Oh well.

While waiting, kitorang bertiga sempat nak camwhoring bagi mengurangkan kebosanan yang melanda.


Terbukti sudah camwhoring dan kesengalan adalah warisan turun temurun.

Kat The Spring plak, after dah dapat t-shirt FOS yang 2 for rm29 tu, menyinggah ke kedai Bata untuk beli kasut skolah baru.


Teringat zaman kanak-kanak ribena time skolah bile smue orang wat ikatan tali kasut yang stylo-mylo gaya hip hoppers gitu.

Gaya hip hoppers ke kalau sulam tali kasut macam tikar mayang? MySpace

Dari The Spring plak, bergerak ke Wisma Saberkas, Kuching's very own Low Yatt centre.. In my opinion, cheaper than Low Yatt... The handphones la..

So, watpe kat Saberkas? Adik dapat henpon baru, like OMG WTF. Actually, henpon tu supposed to be a gift kalau die dapat result yang elok. Well, senang cite result die kire di tahap memuaskan je la, tapi sebab bapak kitorang kesian, bagi je la. KAKAK MANA LA YANG TAK JELES HA?


Sony Ericsson W395.
Actually ada satu lagi gambar henpon ni dengan my bro's face, tapi geli gile tengok his super smug face. EEEEEEEEEEE. Ptui, ptui.


Ha'ah, saya jeles. MySpace


Photobucket

5 comments:

Zer.Amir said...

Janganla jeles lalink!
=)

WaWa said...

aku nak main ngan htc baru ko tuh, ok? bwahahahahahaha~ :p

Zer.Amir said...

hehe bleh bleh..
seminit singgit oke?

Redbloodsnow said...

aieeee spoting eh bapak ktk wa. siap molah muka gik nya aie. beshh beshh..hehe

tiba² mek jd rndu nga arwah bapak mek :(

WaWa said...

bapak mek nang gia, nya sengal nya ya turun ke kamek bah. :p

*hugs hugs hugs* :)

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails