Nuffnang



Wednesday, December 30, 2009

Meronggeng Day 2!!! And some stuff about puddings and lipgloss... XD

Ni la yang best bile ayah cuti seminggu nih.. MySpace

Ke mana hala tuju kitorang???


Saberkas. AGAIN.

We are back untuk kutip my bro's nye henpon freebies yang kitorang lupe nak mintak with his new ksdfjlsjflskd henpon. Pfffft. That's what happens when you buy a henpon in a rush. Seeeeeeee???? MySpace

Ops lupe.

Before klua, ayah mintak buat puding instant sebab dah berkurun lama dah serbuk pding tu dudok kat dapo. Yela, yela. Nasib baek kene tambah air and panaskan je. Ntah sodap ke tak.


Mango and honeydew pudding. Macam terlebih air yang kat honeydew. Ke terkurang air kat yang mango. Oh well, nothing can go wrong with instant pudding.

Dah, taknak upload gambar henpon adik yang dah ade screen protector and crystal casing. Bikin panas jak. Wek.

Mari tengok what I bought, lagi menarik. Lagi tak menjeleskan.


Tak sah masuk Guardian/Watson tak beli something.

Nape beli mendalah nih sedangkan lip gloss dah ada 127361826381 bijik dah? Sebab NIH. I blame Cleo magazine for this.


From Cleo's January 2010 issue, 'Beauty Peek' section. I like lip products more than any other make-up products.

In Cleo: RM12.90
HAH. I BOUGHT MINE FOR RM7.30!!!! Guardian sale wheeee~!!!MySpace


Sheer pink shade check. No sticky feel? I got the slippery feel, is that the same?Yummy fragrance, check. I'm not sure it's that long lasting though. The shine wears off a bit. Still, it's RM7.30!!!!!! Nyahahahahahaha~

AND LOOK, PUDDING IS DONE!!!!


Mango pudding looks stiff. I knew it lacked water.

Takpe la, sodap je. Adik habiskan due-due dalam masa stengah jam. Milo popsicles courtesy of bapak. Tak makan lagi sebab kenyang makan pudding.

MySpace
Aaaahhh.....


Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

hahaha..wa, mag nah berjaya mempengaruhi kta nak ow. btw, mek suka ngan lipgloss nivea ya. before to mek penah pakey juak. tang lembut jak rs bbir nak ow :P

WaWa said...

aok, staka tok oklah, cuma rasa berminyak jak..

kali dah expired kali, ya nya tetiba murah.. O___O

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails