Nuffnang



Monday, December 28, 2009

Wedding!!! Congrats Bang Shamsul and Kak ZyZy!!!

Cuti nih memang musim org kawen. Nearly every week ade je orang kawen. Seronok tengok orang diijabkabulkan.

Oh, adakah kompang sudah berbunyi? MySpace


KAPAM KAPOMPOM KAPAM KAPOMPOM!!!

Yes! Kompang dipalu tanda pasangan sudah tiba!!!
Mari makcik-makcik, pakcik-pakcik, nenek atuk, budak-budak, kita serbu klua tengok dan snap gambar banyak-banyak walaupun hasil ntah pape!!!! MySpace


Cantek la kaler nih. Krim keemasan. :D

Tapi tak lama diorang bersanding kat rumah pengantin laki nih, next diorang kene bersanding kat Dewan Cats FM, yang opposite rumah CM Taib tuuuuu~

Ntah nape kitorgan yang bergerak lambat sampai dulu dari pengantin, so takleh la masok dulu, dah nama nye kite rombongan pegantin lelaki..


Sampai daaaaaaa.... Boleh masuk dewan yang sejok, yes!

Dewan ni cantek jugak, fully air-cond, tapi macam tak ramai leh muat dalam nih, a few hundred je kot. Kalau rasa tak ramai yang datang, leh la pakai dewan nih.

Pelamin sangat cantek.... I love column designs on wedding daises. MySpace


Almaklum VIP seating nih, best view of the pelamin! :p

Atas meja tetamu VIP... (vip konon.)


Boleh pilih nak air kordial or air sejok. And buah tangan ialah potpurri dan lilin ros comel. Yang bulat besi macam UFO tu lauk kitorang. Hebat tau mendalah tu. Langsung takde bau yang klua. Takleh nak main game teka lauk ape sementara tunggu orang habes tepung tawar pengantin. Ces.


Habis je orang tepung tawar pengantin, adk perempuan pengantin perempuan dijemput untuk beri ucapan. Comel je ucapan. Adik dok cite camane diorang boleh kenal satu sama lain sampai la Bang Shamsul merisik and bertunang pada bulan Mei 2009. Tak lama rupenye diorang nih bertunang, elok la timing tu. ^^

Sesi potong kek pengantin:


Kek nampak sodap gile dowh. Ni kes perot lapar la nih.

Lepas potong kek, MC terus suroh main suap-suap, biar photographer dapat tangkap gambar banyak-banyak saat kemanjaan yang tulus ikhlas itu, chewah.

Dan after that is masa untok:


OH NIKMATTTTT~

Meja VIP je dapat UFO ni ok, meja lain hidang dalam pinggan mangkuk je. Heheh. Daging masak kicap sodap gile.

And yang bestnye time makan nih, waktu diorang umumkan boleh makan da, tetibe ada muzik kuat and berderet klua waiters bawak nasik. Gimik best weih. Sebab diorang klua from both sides of the dewan pastu form satu barisan and then menyelit-nyelit celah tetamu nak hidang nasik. Seronok!

Wishing you both a happily ever after!!!MySpace

with li'l cuz :3


Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

congrats to them. nang musim nikah bulan 12 tok ow. biasa lah nak ow...hehe

WaWa said...

yalah.. isok kazen mek gik nikah.. Yobih, tang jeles indah nangga urang smua kamboh nikah eh.. :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails