Nuffnang



Sunday, December 27, 2009

AVATAR - A Visual Feast!!!



So finally, kitorang dapat tengok gak Avatar!!! Yahoooo~!!!

But before that, rupenye koibito ade seprais for me...
Why are you so sweet to me la youuuuu~ MySpace


The seprais:


Customized couple shirts. Ala chumil. Patutla suroh pakai long-sleeves putih and tudung putih.

Suke Sangat!MySpace


Sebab kitorang sampai awal, kitorang pegi brunch dulu. Tau tak brunch ape?
Breakfast + Lunch = Brunch!

Brunch kitorang ni:


OK. KFC BARU BUKAK KAT THE SPRING. KFC LOVERS, REJOICE!!!
Boipren suke gile sebab die jenis sangap KFC. Tapi tak besar-besar jugak, camane?

Lepas kitorang membeli snek-snek kat Ta Keong untuk diseludup masok panggung, terus head up ke panggung and masuk. Taknak buang duit beli air pepsi segelas yang sama harga dengan satu botol besar pepsi ok.

Bile naik tangga ke tempat cinema rooms tu, nampak stand up cutouts Alvin and the Chipmunks. EXCITED GILE SEBAB BESAR DAN COMEL DOWH. Maka dengan muke tak malunye dapat gambar nih:


Macam Photoshop je kan? TIDAK. Saya dudok elok-elok kat celah diorang.
Macam satu geng dah.MySpace

Avatar Review: Menarik dipandang. Jalan cerita taklah something unfamiliar, in fact macam pernah dilihat. Betol ape yang member si Hafriz review kan. Review die lagi gempak dan understandable. Baca SINI. Lepas tengok, stuju gak dengan pendapat si Hafriz nih, reminds me of Pocahontas. Ingat tak Pocahontas???? Perempuan American Indian tuuuu... Yang tangkap cintan ngan mamat askar British tuuuu... Cume yang membezakan adalah CGI yang movie ni wat. But still, one of the best movies I've seen.

Lepas tengok wayang jalan-jalan pastu nampak bende-bende ni kat a party stall.


Amacam? Yang Ladybird tu especially for this blog, yang rabbit tu sebab boipren suke anime girls dengan telinga rabbit.
(Ke macam pompuan model Playboy yang bunny ears tu?)
OH WELL.MySpace

Penutup for a wonderful movie and a wonderful day:


Tenkiu. ^^

Photobucket

6 comments:

bareessence said...

oh! sgt sweettt couple shirts itu...

:)

WaWa said...

tenkiu.. ^^

effa said...

wa aku pon nk kapel shirt gak walaupon ak single..

*xmo trima hakikat*

WaWa said...

tu bukan kapel hirt la kalau ko sorang... tu t shirt biase.. hahahaha~ :p

Redbloodsnow said...

wahhh besttt. dh diat avatar dh ktk. jeles mek ehhhh... :P

WaWa said...

pegi gik nangga nun.. Bang Dillah kan adaaaaaa.. ;)

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails