Nuffnang



Monday, November 1, 2010

Friday Lunch with Kak MDS Part 2!

Yeah, seperti yang dijanjikan, entri tangkap leleh peewiiit!!!!

Ye, peewiit takde maksud. Saje nak letak sebab cambest je kalau letak situ. (=_=)



Fevret Kak Zie, Laksa Sarawak Madam Tang's. Nih yang biase nye version. Ingatkan nak beli yang special version (ada udang beso-beso 3 ketol), tapi Kak Zie kata taknak sebab nanti bergaru hidung. Jimat RM5 aku muahahahaha.



Nih ultimate feveret aku kalau makan kat food court. Salmon Don. Yes, raw salmon kegemaran aku. ARGH NIKMAT NYA MAKAN DENGAN KICAP AND WASABI. 8D~



Sebab macam tak cukup je bagi makan Kak Zie laksa Sarawak yang tidak special, maka mengorder piza tomato mushroom satu!!!! Nih sangat sangat SANGAT SEDAP. Suka sebab doh piza die tak tebal, so tak muak makan.



Last 2 slices piza ituh kami bantai habes.


Nah, tisu untuk korang lap keyboard. *hulor sekotak tisu cap murah*



Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

nangis² jak makanan kta ow :D

WaWa said...

@Redbloodsnow

gambar piza ya paling tangkap leleh aieeeee~ XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails