Nuffnang



Monday, November 1, 2010

Friday Lunch with Kak MDS

First time aku pegi The Spring time lunch hour. ARGH TRAFFIC JAM. Sangat tak diduga okeyh. Aku bajet pukol 12 orang takdok lagi, rupe-rupenye..... Haih, bersyukur krete adalah automatic, skian makaseh.


Tapi walau papepon, janji mesti ku kotakan, kang Kak Zie dok cakap aku buang batu plak. Takde maknenye nak buang batu la weihhhh orang baru start keje macam ni laaaaaa~ pffffffftttt.

Dah Kak Zie, takyah nak marah, kite kenyangkan perut! =p


Muka puas Kak Zie. XD



Muka "KAK-ZIE-CEPAT-LA-SNAP-MALU-DOWH". Muahahahaha.


Entri gambar barang makan nanti masuk time lunch supaya keyboard korang selamat daripada air liur yang meleleh-leleh pepagi bute. =D


Tengok, baik tak aku nih? *lari lariiiiii*


Photobucket

4 comments:

Cik Su said...

nak skit..tak bek makan 2 orang jer taw

Redbloodsnow said...

wahahahaha...kmk solute ngan ktk. time org tgh penuh kdk ya...pun ktk buat muka tembok berposing juak. mun mek ka...jgn harap oi.

aku posing biasa² jak..kehkehkeh :P

WaWa said...

@Cik Su

nak kongsi tapi....

*tepok-tepok perut yang bulat*

takpe, nanti kite makan sama. XD

WaWa said...

@Redbloodsnow

aik, bukan kitak kah raja posing gambar? siap pake flash gik ya. kitak agik brani dari kamek. :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails