Nuffnang



Thursday, September 2, 2010

Kuching Aku Macam Bibik, Kucing Korang?

Aku rasa Thamby nih boleh jadi celebrity pet la one day, tapi aku rasa die mesti taknak feymes sebab pemalas tahap gaban.

Nih sambungan entri time aku gotong royong bersihkan rumah aritu.

Time aku and adik aku tengah sibok lap tingkap tetibe si gedik Thamby nih datang menyelit:


Takyah, ko buat semak je dudok kat tingkap yang aku tak lap lagi tuh. SHUH SHUUUHHH!!!



EEEEE, sebok la awok! Sembur dengan Kiwi Kleen baru tau!



Kang aku sumbat taik cicak lam makanan ko kang! Nak tolong wat la cara nak tolong. Komplen memanjang! Shuuuuhhh!!!

*
*
*
*

10 minit kemudian....

*
*
*
*



Tolong la sangat.



Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

ngegeh tambhy ktk ya. mun mek nemu nya lak..siap nya mek lenyek²...haha

WaWa said...

hahaha, nya nangga urang juak ya.. mun takut lari awal dah nya. :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails