Nuffnang



Wednesday, September 1, 2010

Gotong Royong Riang Raya

Yosh! Kawan-kawan sambut merdeka camane? Tido memanjang? Tengok TV memanjang? Chatting memanjang? YouTube memanjang?

Aku plak kene ketok pintu pagi-pagi suroh bangun tolong lap tingkap.

Argh, mata sepet lagi bile klua bilik tengok famili bizi kemas/lap apa yang patut. Fine, aku pon meringankan tulang untuk tulun.


Ayah aku bizi lap dinding dapur.



Peneman Setia aku and adik aku. Tak, malangnya blog aku tak ditaja oleh Kiwi Kleen.


Baru hari nih aku and adik aku perasan betapa banyaknye tingkap rumah aku nih. Ade 12 set tingkap. Satu set tingkap tu ada either 3, or 4 pintu tingkap. So overall bile dikire ade 40 TINGKAP DOWH. 40!!!! MAUNYE TANGAN, BLAKANG TAK LENGUH.

DAN DAHAGA. cobaaaaannnnnn~


Nih gamba time smangat nak start. Gamba finale nye sarung tangan plastik tu fah koyak rabak dah. Ha. Ha. Ha.




Photobucket

5 comments:

Redbloodsnow said...

yah...dah start gotong royong tak org bersih umah. mek org lom gik..haha

tggu beli tanggak kata mak mek :P

Redbloodsnow said...

komen mek kat ctue masok x ow? hehe

WaWa said...

masuk la kak zie... kamek jak baruk online tokkk~

tanggak mek urang dah rusak, so sikpat nak bersi kipas siling lok. :p

huzaifah hamid said...

wawa-chan, tngkap umah aku pon 12 set. i get u partner. tu belom kire sliding door lagi. uwaaa~

WaWa said...

@huzaifah hamid

WAH BERSYUKURNYE RUMAH TAKDE SLIDING DOORS, ZOMG. O___O

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails