Nuffnang



Thursday, September 2, 2010

Chillipeppers Ada Dinosaur

Siyesly ade dowh. Milo Dinosaur. WAH WAH KAGUM MILO ADE DINOSAUR.

Semalam pegi bukak pose dengan akak blogger feymes eymes, Kak Zie MDS. Wah wah wah, canteknye jem dari rumah aku sampai ke opis Kak Zie, tak pasal-pasal banyak gambar self-portrait kene snap along the way:


Erm, public announcement jap: Jangan tiru kelakuan ini di jalan raya melainkan kete dah betol-betol berhenti. He. He. He. Heh.



Woh, kesian Kak Zie dah tunggu kat bawah daaa~


Jangan tak tau, sepanjang perjalanan kitorang yang jem strawberi tuh, Kak Zie boleh bukak kronologi percintaan die, kagum aku dengar macam-macam nama jantan yang kluar diiringi dengan kata-kata kesat local yang tak akan didisplaykan kat sini sebab blog ini untuk tontonan umum sahaja. Ngahahahahahahaha. Aku rasa satu hari tak cukup nak dengar kisah-kisah cinta kak Zie nih.

Sampai je kat Chillipeppers Jalan Astana, nampak abang Kak Zie and gelpren makan kat luar kedai makan tu. WAH, CEMERLANG AKU DAH JUMPE ADIK BERADIK KAK ZIE, HEHEHE.

Dalam Chillipeppers:


Lampu bulat-bulat tu kesukaan Kak Zie. Nanti rumah Kak Zie lepas kawen mesti banyak lampu bulat-bulat bergantungan. Haha.



Kurma pembuka puasa, tapi Kak Zie berbuka puasa dengan sms Bang Dillah. Ngehehehehehehe~



WOH TENGOK KAK ZIE ORDER APE WOH. Mushroom Soup, Nasi Chicken Boxing, ad Milo Dinosaur.



Meh skodeng menu first time aku makan sini: Nasi Goreng Nenas, Spicy Butter Chicken and Milo Dinosaur. Bak kata Kak Zie, MILO DINOSAUR SANGAT NANGES WOHHHH.



Wah, berserinye muke Kak Zie bile perut kenyang, terus emosi stabil. Tapi perut die senak pulak sebab makan laju giler, habis lagi awal dari aku. Hebat gile.




P/S: Makaseh cia mek sungke Kak Zie!
Tunggu kamek mpun oleh duit lak mek cia kitak juak! :D

Photobucket

4 comments:

Are_Fish said...

Mahoo.. >_< Lak kita g jwak k..not fair..me want 2 go 2..

WaWa said...

Haha, aoklah, aoklah, lak kita g juak k.. :) <3

Redbloodsnow said...

hahaha...memandey jak tak ya pdh mek blogger femes. nak alu perasan pemes dh kmk tok...wakakakakakakaka.

pssttt...mek suka ngan sume pic yg ktk edit ya aih. nanggggg rajin! :P

haaa camni tek? puas x dh minum si dinasour ya? hehe

WaWa said...

@Redbloodsnow

kamek nang kaki ngedit gambar, suka keja gia bah, leh keja kede gambar owh? ngahahaha.

PUAS, tapi macam kenak datang sebulan skali jak k minum ya ehhhh. dap dap dap! :D

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails