Nuffnang



Thursday, August 19, 2010

Ok, Sangap Kejap Boleh?

Korang cakap takleh pun aku akan boleh kan jugak sebab nih blog aku, BWAHAHAHA.


Aku rasa Thamby ni bawak tuah kat aku sebab trafik aku naik ari nih, sile observe:



Sile fokus pada blogviewer counter kat kanan tuh.

*

*

*

*


FUIYOO 4 ORANG BACA SEKALI DOWH, GILE BANGGA. http://www.cute-smiley.com



Walaupon aku takleh kalahkan Kak Zie yang viewer die at one time 44 orang, tapi aku bersyukor sebab nilah yang paling ramai penah aku tengok view blog aku at one time.

TIME KASEH SMUE YANG MELEPAK KAT SINI, SANGAT TERHARU BILE BLOG DISINGGAH.http://www.cute-smiley.com



Nak celebrate sorang-sorang sambil makan dadih coklat. OK BABAI.http://www.cute-smiley.com



Photobucket

2 comments:

shahrul said...

cess!!
potong!!
hahahah..
my blog,paling tgi pon 2 je tau.
kah3..
sadis gile..

:p

WaWa said...

@shahrul
Eleh... tipu la tu... Blog die lagi top kot.. 2 ke 20???? :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails