Nuffnang



Thursday, August 19, 2010

Kucing Aku Beriman, Kucing Korang?

Kucing aku Si Thamby nih memang lain daripada yang lain.


Thamby nih aku rasa die kompius, tak sedar die tu kucing. Makan smue bende yang kitorang makan; telur, roti, piza, spageti, mayonis, yogurt and yang paling penting, durian. YE DURIAN. Kucing aku lahap makan durian.

Kalau duduk makan malam, takleh angkat dari kerusi nak ambik barang, sebab bile nak dudok balik nampak Thamby dah duduk elok. Sendeng dengan bontot pon taknak turun. Ha, bergesel bontotlah dengan Thamby.

Tapi yang paling latest?

Kucing aku reti jugak nak smayang. Asal semayang jemaah je, datang dudok elok sebelah sejadah ayah aku.



Tak pasal-pasal ayah aku bagi sejadah kat die. So skarang kitorang smayang jemaah Subuh (lepas sahur) and Maghrib (lepas berbuke) ade Thamby.



Lawak dalam gambar hanya akan make sense kalau korang peminat fanatik website macro kucing "I Can Has Cheezburger".http://www.cute-smiley.com



Photobucket

10 comments:

lynnanuar said...

hahaha cuuuuuttteeee, thamby i'm in love with youuuu. btw wawa, you should put "i is on your praying matz, being teh ieemum." in the last picture. hahahaha.

peaNut said...

aih best da jak pusak ktk tok...dhla lucu namanya thambi..hikhik

bunny ;) said...

OMG I LOVE THAT "i can has cheezburger" site XD CUUUUTE :P and lagi satu ilovemeow or something nyaa~

LOL cute thamby siap duduk atas sejadah. ni sama perangai macam koko. cuma koko ni die nk sejadah yg kite pakai. (tak penah cube bg die sejarah sdri). chii solat, mmg menguji kesabaran sbb die dtg guling2 depan tu buat muka comel =_= berejam la berdiri/rukuk xleh sujud :P

skrg chii jatuh cinta dkt kucing hitam putih doshio T_T i saw one kat SPCA. WANTSSSSSS but i need to consider it since i'll be the one who'll buy the foods and pay the bill vets D: sis nk culik thamby boleh? *di sepak sampai lumat* XD

thamby is a beauty <3

WaWa said...

@lynnanuar
aok owh!!!! Mesti best! Lak mun rajin I ngedit agik! Wakakakaka!

WaWa said...

@peaNut
pusak rasa dikmpun nya ahli famili juak tok... :p

WaWa said...

@bunny ;)
Thamby TAKLEHHHHH!!!! Thamby reminds me of Baron, sangat macho. Haha. Thamby ni kucing kitorang kutip tepi jalan je, skarang dah sihat tahap gaban. sihat as in bulat. XD

Redbloodsnow said...

HAHAHA...ngegeh thamby ya. 1st time mek die pusak gya koh. so funny :)

WaWa said...

@Redbloodsnow
Thamby nang ngegeh. Sebab bapak sayang gilak ngan nya, ya jadi ngegeh lebih dari nak lain ya. :p

meowwmania said...

wahh Thamby pon nak solat yer hehe...

bolatnya si Thamby nih, comel!

WaWa said...

@meowwmania
Haah, die memang sopan lebih sket. Haha. Tenkiu baca! :D

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails