Nuffnang



Monday, August 30, 2010

Berbuka dengan Mereka

Suke tak berbuka dengan kawan-kawan? Duh, mesti la best kan???

Aritu tetibe dapat idea nak berbuka ramai-ramai dengan geng-geng skolah dulu kala (rasa tua plak), so kumpol member-member yang ada kat Kuching nih. Harapkan sms, fesbuk and YM ajak orang berbuka, dunia kita sangat canggih woh.

Asalnye tujuh orang yang kompem, 5 laki and 2 pompuan.

Pastu last minit, aku plak the only girl yang datang. Wah wah wah the rose among the thorns???? Haha, sile geli.


My thorns bodyguards not-blood-related brothers. From left; Jani, Nuar, Apis, Chu, GG.



Jani dah bukak dah topik Malaysian Politics die dahhhhhh. Haha.



Alamak, abang Jani blur sebab tangkas berbicara isu politik and hidup sebagai mahasiswa di US.



Jani gelak ble dah bukak isu ***toootttttt***. Censored for protection. Ngahahaha.



Yeah, menu berbuke aku, chicken chop dengan chocolate milkshake. Jangan terliur atas keyboard ye kawan-kawan.



Menu penutup, 50 cucok sate. Gile, balik rumah terus saket perot.



Kedai makan nih kat Jalan Mude Hashim, ada sain besar kat kedai tuh "Sate Kajang". Sedap, tapi servis lambat. Kitorang dapat air pun after 15 minit orang dah azan Maghrib. I recommend coming here for the Sate mostly. :)


Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

haaa lenkali heret mek sekali k jd tukang teman...miahahahaha

WaWa said...

haha, rindok dak laki mun nangga kamek ngembak kakak cantek eh. :D

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails