Nuffnang



Thursday, July 29, 2010

First Blog Award!

Wah, gile kejeron dapat award. Tak penah-penah orang bagi award kat blog aku, and aku pun tak tahu-menahu paham sangat bab bagi award-award nih. Almaklumla, still new lagi ke dunia alam maya blogging nih. :p Oh, sangat sengal dapat award bagaikan dapat Noble Peace Prize. 8D

Time kaceh, Peanut!!!!



Friendly Blogger Award 8D!

Pastu kene jawab soalan ek? Oh, gile newbie. XD



Nama samaran yang paling anda suka dalam hidup anda dan kenapa?


Mestilah wawa, sebab tu nickname yang universal yang smue member and relatives panggil. Tapi aku ada banyak jugak nama samaran. Di alam maya Jepon aku di kenali sebagai Aki-chan (sebab suke gile movie Final Fantasy: The Sprits Within nye main character Dr. Aki Ross) and kalau tengok kat sini, member aku Hani Bani ni kaki bagi nickname kat orang, tapi aku bespren die so aku paling banyak: Semak Hijau, Wawa Asamalaketei, Wawa Chan, Najwa Hanan, Wawa Laut Biru, Designer Baby. Aku rasa ada banyak lagi, tapi dah lupe dah. Hahaha.



Boleh berikan pendapat ikhlas yang rindkas tapi padat tentang blog yang tag award ini pada anda:


Blog die sangat interactive, sebab macam-macam ada. Aku suke klik bende pelik-pelik widgets kat bog die. Contohnye widget bom tu, hahahaha, cumil gile!!!! And die rajin update so die keep readers die interested to know what's going on. Itu penting tau! :p



Senaraikan 6 orang teman blogger yang anda mahu tag untuk menerima award ini yang dirasakan sangatlah friendly:






Terpulang ngan korang la nak wat ke tak, takut korang busy sangat kat dunia realiti korang, hehe.




Photobucket

7 comments:

peaNut said...

gud girl..hehe..cepat jak ktk polah entry tok..hehe...

WaWa said...

antap da sikda keja nak polah nak. hahahaha :D

salmi dharmiza said...

haha tiutt jak. slamat soklan sik berjela2. thankssss for the award! ngeh3

WaWa said...

haaaa.... mun dah padah gia, mesti molah tok!!! XD ngahahahaha~

Redbloodsnow said...

insya'allahh...mun mek free kit. ada lah mek jwp k cyg :D

WaWa said...

okey bebeh! :D

lynnanuar said...

oi, my blog is friendly? are you kidding me? hahaha. LIAR!!! *pokes your butt*

*runsssss*

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails