Nuffnang



Thursday, July 29, 2010

Eh, Kak Zie MDS lagi? 8D

MDS tu ape? MDS is MerahDarahSalji aka RedBloodSnow. :p

Haha, macam baru semalam je jumpe.

Eh.

Memang baru semalam.

WARGH WARGH WARGH. *gelak sorang*

Kebetulan arini nak gi beli barang kat The Spring, and kebetulan jugak opis Kak Zie MDS tu on the way nak gi The Spring, so terus tanya nak ekot ke gi meronggeng time lunch hour.

Haha, cepat je nak bile bab klua jalana-jalan. Kalau wat keje gini mesti Miss Dictator kat opis Kak Zie pon sayang.


Wah, cepat gile turun tangga! Cepat gile berenti bile tau gambar nak kene ambik! 8D



Gambar fevret time dalam kete tengah tunggu traffic light tukar jadi ijau.


Ha, tujuan datang The Spring sebab nak beli pressie untuk behdey mak tersayang yang bakal menjelang macam hari raya ahad nih. :D


Tak, bukan losyen yang saya belikan untuk die. Pelik gile.




Tapi ini! Facial Sauna! "Abang, nak test nih!" Lama gile tunggu customer service. Haiya.



Okey gambar penutup selepas setengah jam kat The Spring. 83


Harap-harap mak suke! :D


Photobucket

4 comments:

Redbloodsnow said...

HAHAHA...KAKI JALAN BAH. YA LAJU JAK KAKI MELANGKAH..HIKHIKHIK. NANGGGG LAH CEPAT KTK TOK NGUDATE. NK CHALLENGE KECEMERLANGAN MEK UPDATE STORIES OW OWWW...HAHA

:d

WaWa said...

aih, dah kamek mun stat ada keja, sikda laju gitok update ehhhhhh. XD

peaNut said...

wah...shopping gk ktk duak tok ow...hihi..nang hebattt...apa d beli ktk ya?

WaWa said...

Huhu, ada tulis atas ya, tapi kenak highlight kan.. sikmok antap gilak takut tetiba mak mek tertangga blog mek lak, alu kantoi. :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails