Nuffnang



Tuesday, May 18, 2010

Belated Birthday Gifts 83

I feel so blessed to have friends who are so generous despite being late with my birthday gifts, LOL.

Upon returning from my studies that has ended and I am still OH SO OVERJOYED THAT I MANAGED TO LIVE THRU 5 YEARS OF STUDIES FTW! I was greeted with a suspicious green envelope with this fancy-shmancy French stamps. Tengok tulisan pun aku dah cam dari sape. Dari my candle in the wind, Lilin!!!!


Tengok, Thamby pun excited dengan surat hijau fluorescent aku. Ngahahahahaha.



Ni bende first yang aku prasan bile bukak surat. Lynn ni memang, dari dulu lagi ganas, bende tak ganas pun leh jadi ganas. Hahahahahahahahahahaha.



Kad ni, from the moment aku tengok the front page dah agak mesti klakar gile yang berunsur kelucahan tahap kitorang yang minda tak brape suci nih. Yang penguin tuh hadiah!!! Cumil!!!



CUMIL GILE BOOKMARK PENGUIN!!!! Tengok, aku siap namakan lagi. Yang lebih bulat tu aku la, sebab Lynn ni kurus macam lidi. And underlined statement tu aku rasa kreatip gile sebab yela, kalau habis baca buku in one go, mesti takyah pakai bookmark, kan????



Yang secondnye pulak dari my Tiang M. Jambu, Hani Bani. Aku tak tau nape bespren aku smue kurus sekeping. Nak cakap aku cilok makanan diorang tu takla jugak. Ces. Yang ni plak, Hani bagi kat aku before aku balik Kuching. Terharu gile dowh.


Kalau korang rajin nak enlarge picture sampul surat tu, tersenarai segala nama gelaran yang Hani bagi sepanjang 5 tahun kitorang berkawan. Haaaaaaaa... Orang lain satu, tengok sket banyak mana ak nye, LOL.



Cumil gile kad kan? Mate tu gerak-gerak tau, aku sangap gile goncang-goncang kad aku pastu. Haha! Hani kate die belikan time die gi Australia bulan Mac aritu skaligus tak sambut behdey ngan aku. Dem dem dem. Nasib baik balak aku datang tau. Haha. Tapi aku suke gile hadiah die. Frame tu bentuk negatip, sejibik macam yang aku kenan gile kat Ikea aritu tapi terbesar sangat la plak untuk aku bawak balik Kuching.


TENKIU KAWAN-KAWAN~!!!!


Lynn, gambar oldies je aku ade. Hani, aku tak tau nape aku suke gile gambo nih walaupon aku huduh gile kat sini. XD



Photobucket

6 comments:

lynnanuar said...

"Aku tak tau nape bespren aku smue kurus sekeping. Nak cakap aku cilok makanan diorang tu takla jugak. Ces."

SUMPAH LAWAK GILEEEEERRRRRRRR

i was laughing my ass off time maca tok. yayyyy wawa sukaaaa :D thanks for this post. i can't stop grinning and my cheeks are tired now!

hugsssssssssssssssssssssssssssss i love youuuu bestieeeee.

WaWa said...

Yayyyyyyyyyy!!! Awak tetak sampe bontot tanggal!!! Woohooooo!!!!

This is to brighten up your day rah negara urang nun!!! :D

*Huga Hugs Hugssssssssss*!!!!

Me wubs you toooooooo~!!!! <333

salmi dharmiza said...

yoh yohhh.. lylyn nanggg! suma kad nya lucah2 koh.. tercemar pikiran i~~ hahaha

lucu waa..mcm2 jk nickname u... lol

WaWa said...

lylyn ya neyda berubah dari dulok nak? Ngahahahahaha~ iboh nak ngegeh tercemar indah.. awak ya luc agik dulok2.. Ingat sik masa tuisyen form 3 dolokkkk??? Blaja sains yaaaa~

Hani ya macam2 nak diberik ngan kamek! XD

Hani Laily Ramli said...

cantik gambar kita tuh...asal muka ko stress?pakai botox apa?hahahaha

WaWa said...

aku rasa sebab aku tau gambar tu tak jadi, so malas dah nak kontrol posing sengih. haha. :p

WOH, CEMERLANG GILE KOMEN KAT BLOG AKU, HAHAHAHAHAHA.

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails