Nuffnang



Wednesday, March 10, 2010

Ini Tenkiu Post

Seronok nye bile dapat catch up dengan sahabat-sahabat skolah!!!! Rasanya member skolah ni ada kelainan tersendiri je kan? Macam kesengalan skarang, tak sama dengan kesengalan zaman skolah. Tak tau la untuk korang, but that's how I feel. Haha.

Kalau skarang korang dah rasa aku sengal, you guys have seen nothing yet. BWAHAHAHA~MySpace

Salmi, Awang, GG, Ejad, Razi (and *company* opskantoiakusebut) has brighten up my Saturday!!! Rasa macam kanak-kanak ribena zaman skolah dulu dowh for one day.MySpace

Kite semetinya kene catch-up again!!!

And ini tenkiu post sebab Salmi yang terlebih baik plak kat aku belikan bende yang aku kirim kat die nih:


PATUNG SHIROTAN YEYYYYYYYYYY~!!!!!!!




COMEL KAN COMEL KAN COMEL KANNNNNNNNNNNNNNNNNNN????!!!!

BIG KISS FOR SALMI HERE!!! MySpace

Shirotan ni singa laut, tapi suke nyamar jadi binatang lain. Yang aku nye nih shirotan nyamar jadi lebah. OHMAIGOD GILE COMEL DOWH.MySpace

Besar ok, nampak macam kecik dalam gambar, tapi panjang 60cm, tinggi 45 cm, and SEDAP GILE BILE PELOK.

And not only that, siap belikan strap henpon Shirotan kecik yang menyamar jadi gajah!



*pengsan melihat kecomelan overdose*


Oh btw, kitorang ramai-ramai kua aritu gi Midvalley, punyela jobless, hampir 4 kali ulang-alik Mid dengan Gardens, haha. In the end, main kat video game arcade. Aku menang lumbe kete 2 kali straight dengan orang-orang berlainan. Gile bangga.MySpace

Tapi gile pening, especially bile ko tdo kol 6.30 pagi and bajet dapat bangun kol 8pg. Haha, gosip nye pasal. And also bervideochatting dengan si Lilin! Hoho, maunye gegar satu rumah dengar kitorang kecoh bersengalan kat living room.MySpace

We miss you babe!


Photobucket


P/S: @MiMi - sik cayak mek kitak berik mek free walaupun k hadiah behdey ohmaigod. Terharu da jak kamek masa ya, haha. Mok nak nangis jak gik.

6 comments:

effa said...

waowa..shirotan ade x kt msia? ktne eh byk klo kt cni? mok jugak~!

WaWa said...

takde la beb.. even singapore pun takde... yang ni pon boleh beli kat epot narita je..

salmi dharmiza said...

boh nangis lok wa. nunggu adiah kawen lak ka. hahaha.. btw thanksssssssss juwak merik i stay dengan hospitality tiptop siap ada service aek teh burberry gik eh bluberry ka. ;p mari doa2 mek pat balit raya tok. oh sensei, lembutkan lah hatimu. ><

ps: bahaya kiss dr u tok. mek pass ngn apis jak. ngeh3

WaWa said...

AIR BURBERRY LMAOOOOOOO!!!! sik mampu ko I nak meli air burberrryyyyyy.. haha. Awak plan nak balit raya kaaaa??? YAYYYYYY~!!!!! Ok, ok, kita doa rami-rami yo! berik terubok masin ngan sensei, gerenti nya cair ngan kemasinan nya.. haha!

ps: eee.. urang merik ngannya, nya pass ke urg lain... sedih mek... ;p

Redbloodsnow said...

eeee...kejawak li jak patung ya eh. geram mek diat koh

WaWa said...

hahaha, smua geng mek geram diat juak.. XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails