Nuffnang



Monday, March 15, 2010

Happy B-Day to Me.. (No, ini bukan post promosikan diri)

I had one of the best birthdays ever since my studies here...

For the first time, I celebrated with my special one here in the Peninsular...


Watched Alice in Wonderland together.. As promised. ^^;

A MUST-SEE for Alice and Tim Burton fans. I am SO getting the DVD! Woot!


Made purikuras~ :3

Ok, sebenanya buat dua, sebab yang first macam tak betol sangat sebab tak ready, and tetibe lupe plak camane nak operate mendalah tu, haha. Yang secondnye lagi elok, walaupun cheaper than the first one. Ngehehehehe~ Yang atas ni the first one yang macam tak menjadi sangat... (>_>)


Went to Petrosains since he hasn't been there before.. :p

Macam kanak-kanak ribena sangap dengan activities kat Petrosains.. LOL.


Went to Genting Highlands on my actual birthday..

Our first time to Genting.. Lots of funny moments, some not so funny moments (terlepas bas ohmaigod, aku tak sangka barisan naek skyway akan panjang gile babeng. T_T) and fun cherished moments (contohnya bile budak behdey boleh masuk outdoor park for free, yey).


His first time to Midvalley...

Seronok camwhoring dekat set Alice in Wonderland yang lawa gile babas kat Centre Court. Sapa ada kamera besar gedabak, baik pegi cepat ambik gambo lawa banyak-banyak. Lawa siot. Siyes tak tipu. Korang pegi Midvalley semata-mata nak tengok setting tu pun tak rugi dowh.

I had fun, love. (^_^)



I am looking forward to returning for good even more and coming back here with you to make more memories. :')


Photobucket

4 comments:

salmi dharmiza said...

cis. sungguh gembira kamu2 bersukaria. sekpa la, nway epi bessdeeeeeehh wawa! besnya sambut ngn org tsyg... huhuk. ><

lynnanuar said...

awwwwwwwwwww sweeeeeeeeeeettttttttt :)

Redbloodsnow said...

awwwwwwwwwww sweeeeeeeeeeettttttttt :) <--- mek niru lynn lok..hehehe :P

best eh dh diat cita ya. dlah ajak dilah cita ya juak leh. harap² jadi ^_^ heee

WaWa said...

@mimi: sambut nagn yg tersyg rah jepon ya mesti best agik.. *wink wink*

@lynn: huhuuuu^^

@kak zie: best aihhhhhh... rasanya mun 3d best agik, tapi mahal lah... angga biasa pun dah cukup best. :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails