Nuffnang



Saturday, April 10, 2010

Hidup Saya Kini Dikuasai A.E

*ehem ehem*

*meniup debu 10 inci yang menutup blog*

Ok, malu. Nak jadi blogger tegar tapi update macam skali sebulan.

Tapi rakan-rakan seperjuangan mesti memahami bukan final semester kite nih camane?

BUKAN ALIEN EXTRAORDINAIRE

BUKAN ANAK EJAD KAMPUNG ULU.

TAPI ACADEMIC EXERCISE!!!!MySpace

Ok FINE, kalau tak paham term Academic Exercise, korang paham-paham lah maksud thesis, OK.

Dan kelembaban (bukan lembap yang moist, tapi lembab as in slow macam siput babengz) jalur lebar tidak membantu kerajinan untuk menambah bilangan blogpost dengan gambar cantek-cantek macam tak difotoshop tapi sebenarnye fotoshop je yang lebih supaya tampil menarik di mata masyarakat yang menyinggah di blog saya.

Ngahahaha. MySpace

Ye, saya dah sengal. Bak kata sahabat saya Hani Bani, bulan April adalah bulan kami menjelma jadi zombie. Tido kol 3, 4 pagi bersengkang mata wat data analysis, literature review dan segala bende yang saya rasa nak muntah bile sebut.

Ini adalah rupa kami skarang. --> MySpace

Ya Allah, permudahkanlaaaaaaaaahhhhhhhhhhh hati Supervisor kami untuk bagi markah top cun melecun untul AE yang kami dah menggelapkan bawah mata jadi panda nak siapkan. AMIN.

Maka sekarang saya bersusah tahap gaban MySpace

Supaya a few months later, saya boleh merasa pakai topi segi empat yang telah 23 tahun saya tunggu nak pakaikan.

MySpace
:')



Photobucket

4 comments:

lynnanuar said...

babeeee you're graduatingggggg :'))))
all the best darlinggggg. i miss youuuuuuuuuuuu i'm gonna have my final exams too next week. tough month, april is.

WaWa said...

I MISS YOU TOO MY GUITAR-PLAYING BABE. Okey, leh join jadi zombie kampong bintango ngan kamek juh!

Zer.Amir said...

=) like ur post. ;p

WaWa said...

haha, I can imagine you doing the thumbs up sign.. XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails