Nuffnang



Sunday, February 7, 2010

It's the Fever Season

Aku demam.
Demam Panas plak tu. MySpace

Nasib baik mak in town. Adela urang nak take care aku. Conducive la sikit environment untuk aku sakit. Seronok nye kalau parents dekat everytime tak sihat.

Aku skarang telah khatam 2 peket (peket ke? papan? mana-mana la) paracetamol. Masih heng sket kepale. Koolfever yang tempek kat dai pon telah khatam 3 keping. Kekadang bangun pagi, koolfever atas bantal. Ok, bukan kekadang, memang setiap kali pakai. wth.

Malam ni plak macam dah kureng sket panas badan, maka tempek bende lain plak kat muke. Ngeh.


Seronok sakan jumpe mask coklet. Anti stress sebab stress demam panas. Jarang demam, tapi kalau dah kene, memang um, stress.

Ok, nak promote. Mask ni bes dowh. Ko imagine tempek coklet cadbury yang ko cairkan kat muke. Texture pun sama dengan coklet. SEDAP WEIH.

Amaran: Jangan pakai time lapar. Dikhuatiri akan termakan nanti. MySpace

Ingatkan boleh makan, sedap bau coklet yang gile mengasyikkan (chewah). Bile baca kat peket 'For External Use Only' terus kuciwa.

Okey kawan, kua beli cepat kat farmasi terdekat. MySpace


Photobucket

4 comments:

lynnanuar said...

LOL mun boleh di makan might as well beli choc cadbury pasya panaskan lam kuali tepek rah muka!

get well soon hun <3
hugggsssssss :)

WaWa said...

Mun gia, iboh tempek muka, tempek lam mulut jak sampe lukus lidah. wakakakakaka~

da sehat ko sayang oi.

*HUGS HUGS HUGSSSSSSSSSS*

MUACKS! X3 <3

Redbloodsnow said...

eh...baruk mek tauk ada chocs pun mask. pssttt...muke imagine nempek coklat cadbury kat muka tak ya, jgn pdh mek lesbo ah mun tiba² mek pandey terjilat muka ya...hahaha

censored li jak bunyi aih...lalalala

WaWa said...

Ops ops, sikleh jilat ya, ada ceret 3 hari 3 malam kelak kooooo...

Hahahahaha~ :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails