Nuffnang



Sunday, January 24, 2010

I'm Tired, But Had Lots of Fun

Patut ke aku update? Ok, meh aku update.

Malam tadi aku naik bas pegi Singapore, spatutnye 5 jam jadi 6 jam sebab singgah kat kastam and imigresen. Tapi cemerlang aku, tak kene tahan, heh. (And abang kat kastam hensem gile, nama Abdul Basit, sile gi stalking, sape-sape yang bakal gi Singapore XD)

Sampai-sampai je, member aku yang baik ngan aku time summer program kat Jepon 2008 dulu jemput aku kat hentian bas Lavender Singapore. Kesian gile, satu jam lebih tunggu aku. Makaseh Yun Qing, sayang kamoo!!!

Aku tak tido dalam bas, so sampai-sampai je, terus mandi and pengsan atas katil. Krohh krohhh..

Ari ni plak, kitorang gi shopping cenderahati/cenderamata/sagu hati untuk famili aku and member aku. Aku ni bajet 3 for SD10 tu murah je.. sedangkan, rm25. Haha. Takpela, bukan slalu datang, duit tu pon mak ayah bagi, baik aku beli something elok untuk diorang. X3

And then trus gi epot nak jemput kitorang Japanese tutor dari summer program kitorang dulu, Sakiko and Naomi. Gilak ah, flight sampai cepat, diorang tunggu kitorang sejam. Gile malu dowh.

Then balik rumah, aku mandi freshen up, pastu kluar balik gi Night Safari. PENAT SEA-OAT. Ni baru lepas mandi. Ye, sile tengok time posting, jadi dimaafkan la ye kalau takdok gamba. Dah, later-later la aku upload, tunggu balik Tanah Melayu. Ni pon pakai komputer member.

Okeyh, nak tdo. Esok gi tengok singa badan ikan aka Merlion yang feymes and Singapore Flyer. Taktau Singapore Flyer ape? Nanti aku tunjok gambar ek, kalau rajin, korang google la. Macam London Eye gitu, tapi lagi besaq.

P/S: Internet sini laju gile babeng.

Photobucket

3 comments:

Syud said...

ohmymgod ohmygod!

envy envy

(perlulah aku ulang 2 kali kan? perlulah...hha nvm)

Redbloodsnow said...

eee.besttt eh gi singaporee. ada mbak pulak palak singa bdn ikan ya x??? hehehe


:P

WaWa said...

@Syud: klako lah awak. haha!

@kak Zie: sikpat, berat gilak eh. Ngambik gamba jak ko. :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails