Nuffnang



Friday, January 1, 2010

Selamat Pengantin Baru Bang Abu & Kak Aleen!!!



What a nice way to welcome New Year kan?MySpace

The only downfall when it comes to you being from the groom's side of the family, well, yela, akad nikah kat rumah pengantin pompuan, and tak smue leh ekot pegi.

And because of tetibe kepale heng lupe camane nak on digicam, dapat snap this:


Blakang badan pengantin laki. Sori bang Abu.

And before orang habis angkut hantaran, my cuz and I sempat snap gambar (actually kitorang siap stop diorang dari angkut dulu sebab nak snap gambar hantaran yang cantek-cantek belaka, tu pon tak sempat nak snap smue, alaaa...) :


L-R: Cincin (white gold wooo, mahuuu~!!!), assorted chocolates (mahu jugakkk~!!!) and some random stuff (I can see DKNY Be Delicious woo~!!!)MySpace


So while waiting, kitorang pun camwhoring sambil dengar orang berzikir:



TOP: Camwhore session, my cousins, mak bergosip sakan!
Bottom: Kumpulan zikir, anak Usu Mas yang I swear dapat darah Jepon dari mane ntah.

After bang Abu slamat sah jadi laki orang and had returned safely in one piece, maka berlakulah sesi yang ditunggu ramai:


MAKAN YEAY MAKANMySpace

Looking forward to majlis persandingan pagi esok kat Dewan Hikmah sebelah Masjid Jamek!!!


Congrats again to you both!MySpace


Photobucket

2 comments:

Ika Abdullah ♥ said...

aik? tak da g duhal wedding kak lin. hehe. mek da cya jwak time ny sandin d dwn hikmah. time akad ya aunty mek da nunggah dtg umh p mak mek jak mls nak drive agak umh cdak time ya :p

WaWa said...

Oh, kitak sebelah dak ompuan kah? Kamek sebelah dak laki.. :p Nok rah dewan hikmah ya rami da jak, mun nak ketemu nang sik tauk dapat kah sik. dahlah kamek sik ngenala kitak. hehe! XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails