Nuffnang



Saturday, January 2, 2010

Persandingan Bang Abu & Kak Aleen :)



Ohmaigod seronok sakan gile nak gi persandingan kat Dewan Hikmah. Kitorang kene gi awal sebab my dad is the Al-Wakil on the groom's side.


Canteknye pintu gerbang....

And alang-alang before more guests arrive, tak salah rasanye nak camwhoring dulu dengan all the hiasan. Ngehehehehehehe~MySpace



Top (L-R): dengan adik, dengan mak (yes my mum is small, thankyouberymuch)
Bottom (L-R): dengan bapak, my parents!

There were also nice goodies for the guests. Ni yang best jadi tetamu nih. :


L-R: kipas tangan was given bile masok dewan, goodie bag atas meja (intai nampak coklet cadbury, OH NIKMAT), buku kecik yang ade hal syariat kahwin, doa untuk kebahagiaan rumahtangga and jadual solat seluruh Sarawak. (First time dapat mendalah gini.)

Op, op, pengantin nak jalan daaa~:


Hok aloh, comelnye flower girls dengan erm, tuxedo boys? Ape ntah panggil yang bebudak laki.



Al-Wakil Hensem. Peewit.


And another bukti yang kesengalan bergambar adalah warisan turun temurun:


This is my ATOK. Ntah ape maksudnye wat sign kacang nganyin.

Pelamin and wedding cake:


Theme colour is yellow gold. Kek sodap. Nak kek nak kek nak kek.

It was quite a formal event, but despite the formality, ade la simplicity jugak. Am I making sense? Hm. Takpela. Yang penting dah kawen dengan slamatnye ye. Bang Abu is the youngest in his family, so I can see why la this would be slightly grander than his older brothers and sister's weddings. Tapi seronok tengok the family members all helping together.


Wishing you guys a happily ever after! MySpace



Photobucket

2 comments:

Ika Abdullah said...

pa mek macham xda temu ktk masa wedding kak lin oh? :p

WaWa said...

@Ika Abdullah
Oh, kitak datang juak?? hehehehe~

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails