Nuffnang



Thursday, December 31, 2009

Day 3 of Meronggeng! UNIMAS!!!

I never get bored of meronggeng with my dad. MySpace

UNIMAS is roughly half an hour to 40 minutes from Kuching:




Turns out that dad is needed at the opis. Kene sain ape ntah untuk staf cuti. Let's see my bapak in action!!!! MySpace


Fuiyoo, fokus gile reply emel orang.


Ni cicak yang bapak letak kat tepon. Konon nak takut kan orang dari pakai tepon die la tu. OOOOHHHH TAKOWTNYE. *lari slow motion*

Of course la, menunggu bapak reply emel yang berlambak dalam inbox tu buat kitorang bosan. So kitorang stat la kacau segale bende yang boleh dikacau dalam opis die. Hehehehe~ Especially bile jumpe bapak nye topi and tongkat polis (no, die bukan polis, ni macam jawatan yang diberi for educators ke ape ntah)..

Let's see ME in action pulak!!!!


HOHOHO. Kesengalan ni dah tahap cipan. MySpace


Lepas dah puas camwhoring ngan mendalah tu, serbu paper shredder dengan my bro sebab suke tengok kertas kene shred. Best woo. Tak peduli la korang nak cakap ape. Paper shredder memang adalah peralatan pejabat yang best. Second place is photocopy machine.


"OH TIDAKKKKK~!!!!" jerit lelaki kertas yang bermata X itu.


OKAY, OKAY, NO MORE PLAYING. MARI KITE FOKUS.


FOKUS! MySpace


Photobucket

P/S: HAPPY NEW YEAR GUYS!!!! MAY 2010 BE AN AWESOME YEAR FOR EVERYONE!!!MySpace

7 comments:

Jessica_Lyne said...

oh man, that's one heck of a giant pen! :D

Happy 2010 wawa! :D

WaWa said...

Yeah, I know.. XD

Happy 2010 to you too babe!!! *glomps*

Zer.Amir said...

I wanted to comment about the giant pen too but Jess has said it first. Damn I was late!

WaWa said...

haha. komen je lah.. takleh ke komen due kali? XD

Syud said...

kenape ur dad ade byk mende comel2 dalam office. nk jugak!

WaWa said...

haha, cicak tu comel ke???? XD

銀製_の刃 said...

Hi police girl..am i suppose to be under arrest?..he he..I've just stolen your heart..

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails