Nuffnang



Tuesday, December 22, 2009

Story of my (Student) Life.... X(

Menyampah, ok. SANGAT MENYAMPAH.

Bila anda nampak ini, automatik kepale dah set:





Dan adalah wajib bagi setiap student untuk bangun sejam 2 jam lebih awal darpada normal untuk bersedia mengikuti perlumbaan mendapatkan jadual hebat. (mengelakkan kelas pada either hari Jemat or Isnin, and mengelak kelas pagi buta bagi yang liat gile babas nak bangun pagi. XD)

Maka diri ini pun menyinggah ke ICress pada awal pagi semalam, dengan harapan nak catat smue jadual bagi memudahkan pilihan kelas. Dikejutkan pula dengan mendalah nih:



Haih, terus kantoi U mana kan? Adakah anda terkejut? Saya rasa tidak. Pfffft.


Okey, dalam hati cakap, takpe la gitu, jadual senior dulu macam lenggang gile, tak kesahlah kelas mana, asalkan sama dengan member-member sekepale and sebontot.

Maka membawa diri ke registration page, dan bila nak register terus nak tarik rambut klua kepale sebab nampak nih:



"There is no Group registered in ICress for this Course" (??????)


Maka anda menjadi bengang dan membebel dengan member online. And tak pasal-pasal satu hari tu macam-macam status Fesbuk yang menarik klua sebab bengang menanti dan menanti dari pagi sampai malam:


Ni antara yang menarik, sumbangan member tersayang Firhan Sarcastic yang Best (serius BEST! sile klik untuk tumbesaran jikalau penglihatan tak menepati standard :p):


Firhan, ko je la yang menghiburkan hati aku tatkala menanti registration pagi ke malam.. :')


Ni plak kite nye status, malas nak update slalu, baik baca Firhan nye. :p:


menyamps gile.


Ade jugak yang mengambik kesempatan nak wat saspens:



Maka bila penipuan diketahui....



Maka mereka ang kesabaran memang lama sudah menipis sampai dah takde kesabaran lagi dah mula mengganas:




Bila member-member mengganas, barulah menyedari yang tak elok main-main dengan kesabaran student yang menanti dari pagi sampai malam depan laptop:


Ha, kan dah takowt. XD



P/S: Pagi ni pon still takleh nak reg lagi. Camane?


Photobucket

4 comments:

Syud said...

awwwww comel sungguh :')

tp sumpah rase mcm nk bkr uitm =))

SAMPAI SEKARANG PN X DAPAT2 LAGI PULAK TU. COURSE LAIN DA SELAMAT MELAYARI ALAM LAIN DAH!

hee :)


p.s: word verification for today is pressi. Ada maksud itu :P

WaWa said...

Syud!!! My first comment of the day, yeay!!! *squish*

TAUHU TAKPE. TAK PRODUKTIF LA IDUP GINI. SMUE KEJE TERTANGGUH.

MENYAMPS BTOL.

Pressi singkatan untuk present, maka maksudnye adalah anda akan menerima krismas pressie whee~ :p

lynnanuar said...

hahaha sometimes the system here could get too annoying juak. what to do... sabor je la ekkkkk hihihi

WaWa said...

smua uni mpun system annoying la lin sayang.. sik paham ehhh...
sampe kinek tok sikpat.

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails