Nuffnang



Thursday, December 17, 2009

Bila Tangan Menyentuh Kamera Nikon D40X...


Terima kasih kepada bapak yang memberi daku bermain dengan kamera opisnya. Ngeh ngeh ngeh~


...Maka berlakulah massive camwhoring yang sengal... (sila pandang ke lain jika tak sudi, haha.)










Haaa... kan dah cakap dah pandang ke lain... Ish ish ishhhhhh...

Hint untuk post akan datang: Apakah yang berlaku bila Nikon D40X pergi ke The Spring for the first time? Jeng Jeng Jenggggggggg~


Punye lah banyak gambar, rasa macam overdose plak kalau letak smue dalam satu post nih, Ha.Ha.Ha.

Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

whoaaaaa mek jelessss mek jelesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

my dream dsclr camera ya cyg oiiiiiiiiii. Pssstttt....pinjam boleh x??/ lallaalalala..hehe

wa, cak pic gediks tak ya aie. cpt update. mek nk diat result kat the spring gik..hehehehe

WaWa said...

yalah, kamek pun teringin juak ak bisik kamera tok eh...

tok pun nak cerik make jak tok..

xleh pinjam, kenak dush dush bapak lak.. Hahahaha~

Kaktok update k! ^^

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails