Nuffnang



Tuesday, December 15, 2009

Pusak, Kucing, Nyiau, Neko, Cat.

Bila kucing anda tetiba mengada nak manja lebih, maka berlakulah camwhoring dengan kucing anda.

I have three cats, malangnya yang sekor tu time camwhoring ni die menghilang ntah ke mana ntah. Bile lapar sebok nak ngiyau lebih. :p

Terbukti kesengalan camwhoring bersama nyiau dengan gambar-gambar di bawah..

(Tiada kucing yang tercedera dalam pembikinan gambar-gambar kesengalan ini, skian makaseh. XD)



Haha.. Camwhoring dengan Mas Merah.. (Nama ayah bagi ek, sile gelak.)




Last-Last Mas Merah malas kene kacau mamarazi, terus angkat bontot dudok atas coffee table sambil wat muke sedih putus cinta. Perghh. Muke sayu gile dowh. XD

TETAPI, tiba-tiba kelibat hitam kelihatan melompat atas coffee table menganggu kesayuan Mas Merah. Mungkinkah?????



Jeng Jeng Jeng~ Kucing macho yang gemok bertuksedo, THAMBY!!! (sebutan Tambi, and yes, ni pon ayah yang bagi nama...)

APAKAH YANG BAKAL TERJADI????



Takde pape pon yang berlaku. Diorang dok pandang satu-sama lain pastu dah.

Saja nak buang space memory card henpon dengan ambik gambar kucing banyak-banyak.

HaHa. *gelak sorang*

Photobucket

4 comments:

lynnanuar said...

i love your caaaaaaaaattttsssssss cuuuuuuttteeeeeeeeee. thamby hensemmmmmm :)

WaWa said...

Tambi nang hencem. Mun kamek pusak ompuan, nang maok ngannya. :p

Tapi nya dah sik reproductive, ya nya gemok jak ya. XD

Redbloodsnow said...

hahahaha....ngegeh ktk ya wa. mek ingat ada papa yg berlaku tek aie..dushh dushh.

edeh si tuksedo itam ya....iyo iyooo jak muka nya can nak nerkam. ingatkan nk merogol tek...lalalalala :P

P/s:
-->> nama mas merah ya nak x leh blah lah wawa aie. nang pandey pak ktk berik nama. unik...hahahaha :P

WaWa said...

sikpat nak rogol ko, duak-duak ya dah sunat dah, hahahahaha~ ya tambi gemok ya, mas merah ya baruk nak gemok. :p

Bila kamek berik nama, sik lekat. Bapak kamek jak pande lekat mun berik nama. XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails