Nuffnang



Monday, October 3, 2011

Meet My Cuzzie


Yes, a post that was waaayyy overdue. Bulan Syawal dah habes, baru sebok nak post gambar raya. Smua gambar terperuk dalam kamera kumpul debu imaginasi. Haha.

Sekarang baru rajin nak transfer gambar, nak resize, nak watermark. Not a lot to tell, gambar ada la nearly 200 from first week of Syawal, sebab memang takde lekat kat rumah except during my Open House, hari lain sibok jalan raya dengan geng skolah, pegi ke hulu ke hilir jalan raya. I think this was one of my most productive Syawals, really.

Since I can't really sumbat everything in one post, I'll just go bit by bit if I am Super Rajin and if anyone nak tau sangat how my raya went. Uhuk Uhuk. Macam ada je orang nak baca sangat. Any silent readers? *umpan dengan gula-gula Cloud 9 Ice Lemon Tea*

Tapi untuk tidak memeningkan everyone di pagi Monday yang blergh aslkdjslkasjdl blueks ini, meh la I introduce you to my youngest cousin Aieyna yang pipi gebu berat melawan graviti:

One of the photos where she actually LOOKED at the camera for once. haha.

She is so adowableee~ Tapi susah bebenor nak ambek gambar dengan dia nih. Bukannya nak pandang kamera. Tapi lepas ambik gambar tunjok kat dia, suka pulak. Depan kamera taknak gelak, lepas ambik gambar pastu tunjuk, senyum memanjang. Kena ada 2 kamera la gini kalau nak hambek gambar dia smiling. Ces.


Macam-Macam Ada. LOL.


Another week of hard work and focus guys! Enjoy~ =p  

*kene baling batu*

Photobucket

2 comments:

Norehan Othman said...

waa...nice cuzzie... weh, mcm mana ko pakai tudung satin ni? nice. aku smpai sekarang x reti nak pakai lg.

WaWa said...

@Norehan Othman
aku search tutorial kat youtube. tak salah aku pesen loose style shawl. or ko leh cuba search cara2 pakai satin shawl pun ok gak.

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails