Nuffnang



Wednesday, November 3, 2010

Happy 23rd Birthday!

A special shoutout to my homegirl;


Lilin Candle in the Wind
(gambar ihsan copet dari album profile pic kat Muka Buku die XD)


Ke hadapan saudari Lilin,

Diharap saudari sihat sejahtera nun jauh di sana di Canada.
Adakah saudari jaga pemakanan saudari di sana?
Kalau jawapannya adalah ya;

SILA HENTIKAN.

Sebab saudari macam makin cikeding je skarang.
Saya tak suka.
Nanti bila saudari balik saya tak nak jalan sebelah-menyebelah sebab nanti orang tengok dari tepi saya, tak nampak saudari sebab saudari makin menipis.
Adakah saudari tak cukup duit untuk makan di sana?
Adakah sebab duit makan digunakan unuk membeli handbag Aldo yang saudari tunjuk beberapa hari yang lepas?

Akhir kata, saudari sila tambah lemak.

Sebab saya sayang saudari sangat-sangat.

Oh, dan selamat menyambut hari jadi yang ke-23.

Kembalilah ke pangkuan saya cepat. ='D



Yang merinduimu,
Photobucket

2 comments:

lynnanuar said...

baaabbbeeeee, haven't you noticed my rounder than usual face? hahaha thank you so much wawaaaa, that's really sweet of youuu. so sorry bout you falling asleep while waiting for the clock to strike 12. let's webcam again this weekendddddd :) <3 thanks again wawaaa i really appreciate thisss :'))))))

WaWa said...

@lynnanuar

poyo rounder than usual. makin cekung gik ada. Just state the time babe, and I'll be online! 8D

*hugs and kisses*

MUAXMUAXMUAXMUAXMUAX~

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails