Nuffnang



Tuesday, October 26, 2010

Weekend in KL Finale!

Selepas puas korang usha (bagi mereka yang usha ler) post-post aku kat KL yang banyak macam pegi seminggu, walaupun hakikatnya 2 malam je, nak cakap makaseh sebab sudi baca oh silent readers ku yang ntah wujud ke tak tapi kalau wujud, makaseh!

Ni entri time nak balik sudey….

Sedihnye bile berpelukan dengan carry sisters di KL Sentral.. =’(

Nasib baik next month datang balik untuk konvo, dah janji nak dinner sama kat Shogun! Restoran Jepun feveret kitorang! 8D Yeay!!!!

Nih pemandangan luar tingkap aku on my return flight~


Cantiknya KL pada waktu malam~ =3



Nih plak dinner aku~


Ehem, ehem, nampak Ferrero Rocher tak? XD


KL, mata kimasu! (KL, I'll come again!)



Photobucket

4 comments:

bunny ;) said...

kekeke, ade la sis, wujud je silent reader XD *angkat tangan tinggi2* slalu nk comment tp slalu sengal terlupe XD;;; tsk tsk

hahah now that u mentioned it here, 2 malam je baru teringat first post sis kate nk dtg kl for 2 days eh? :)) cite die mcm ade berhari2, me likes! nyaiisu! <3

WaWa said...

@bunny ;)

Haha! Chii, nanti ajak smue member shoguners kite gi shogun nak? I'm thinking either 29 or 30th November. Dinner la, coz morning I'll be busy. XD

Put some money aside!!!! =D

myranaqi said...

hi..im ur silent reader...sentiasa singgh sni mengikuti perkembangan semasa....nice to know u..:)

WaWa said...

@myranaqi

eh yeke, haha. *blush*

Hoho, tetibe segan plak, ngahahahahahahaha.

Makaseh banyak-banyak! <3

XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails