Nuffnang



Wednesday, October 27, 2010

Saya Hantu Sushi XD

Ya, betol, aku dengan bangganya mengaku aku kalau makan Japanese Food sebulan nonstop pun boleh survive. Sebab aku pernah survive 2 bulan dengan Japanese food 2 taun lepas masa join program kat sana. Ngehehehehehe.

So, sudah pastinya sebagai hantu sushi yang berjaya, aku adalah pemegang kad member Sushi King!!!! Dah 3 taun aku member. Yes, sejak taun pertama diorang bukak kat Kuching aku terus jadi member. XP

Alkisahnya kebetulan aritu anniversary aku and bf aku, and aritu jugaklah ada RM2 bonanza kat Sushi King. HOHOHOHOHOHO. Elok je timing!!! MUAHAHAHAHAHAHAHA.


Sushi King tetibe blackout skejap sebab hujan ribut aritu, haha. Klakar tengok belt sushi berenti jap. =D


WAH FEVRET AKU WAH WAH WAH.
Aku rasa yang ni je 3,4 pinggan aku makan. Harga asal RM5 okey, aku dapat aritu RM2 je, sapa tak jadi gile. XP


Sile usha brapa banyak kitorang makan arituh:


Yeah yeah, makan banyak ni harga sampai seratus kot kalau takde bonanza nih. 8D



ERK, ALHAMDULILLAH. (^0^)




ARGH. Tetibe teringin nak makan lagi dah. (T__T)


Photobucket

2 comments:

Ella Sabri said...

aish!! jeles! sebulan dah x mkn sushi tok.. -__- hehe

WaWa said...

@Ella Sabri
Ju makan! =P

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails