Nuffnang



Thursday, August 5, 2010

Sape yang Jumpe????

Ahahaha.

Comments smue menarik gile, cakap kucing tu kat situ lah, kucing tu tengah wat camnilah...

Sampaikan aku publish smue sebab sorang pon tak jumpe lagi.

Ingatkan takde orang jumpe, tetibe sorang bagi jawapan yang sebetolnye.

Haish, member berotak ligat nih, aku tak heran lah die jumpe.





Tahniah Lilin my Candle in the Wind!!!!

Haa, still tak nampak? Meh aku tunjok:



Exactly in the middle. Tak nampak jugak?

KITE ZOOM IN!!!!

*gaya sape ntah kat Astro Ria aku tak ingat*




Mesti korang geram giler kan? Hahahahaha~



P/S: Hope you guys enjoyed straining your eyes! :p



Photobucket

4 comments:

bunny ;) said...

iyaaaaaaaaaaaaa daaa~~ XD
*guling atas tanah*

LOL sissss, okay fine jelas dan terang 8D i guess the problem is mata ni melilau sgt tak fokus tengah hahahaha 8D;; aiyaa, bes bes arigatou ne, atleast kurg bosan kat office smlm hahah!

Redbloodsnow said...

CYA DUHAL NYAU YA TEK. MATI² MEK X NAMPAK AIH..HAHA

Ella Enchanted said...

haha! geram eh. dah d polah camya bok nampak. haih... hehe. best eh. polah gik game camtok. bleh juak ngetes ketajaman mata tok. haha

WaWa said...

@chii
Sampai mintak tolong officemates cari jugak yang paling sis tak tahan.. hahahahaha~ XD

@kak zie
Mesti berpinar mata kitak carik nak??? hahahaha~

@Ella
InsyaAllah mun nemu yang mampu mengkompiuskan urang tahap gaban gik, lak kamek ngkah k. :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails