Nuffnang



Thursday, August 5, 2010

CONTEST! Cari Sampai Dapat! (Kalau Dapat! Ngahahaha!)

Korang tengok kat bawah nih:



Dalam gambar nih, ade sekor kucing. Kucing betol tau. Sile perah mata observe habis-habisan.

Sapa jumpe, sile statekan warna kucing and kucing tu tengah watpe.

Kalau tak dapat gak, nanti naik blogpost jawapan die. :p


Sile popularkan contest ni dengan wat entri pasal contest nih. Jawapan smue sile letak dalam comments untuk entri nih.

Oh, and letak link entri korang jugak! :D Tak kesah kalau tak canggih sangat. Simple-simple sudey. :p


HADIAH????

Hadiah untuk orang first yang jawab betol, aku akan review blog korang. Siyes, aku akan baca setaun archive korang. Ye hadiah simple, untuk contest yang simple.

Tapi aku akan naikkan post review tu kat bloggers nye communities on FB. Ha, naik trafiic korang, naik Nuffie korang.

Amacam? :D


Takde orang wat entri, so aku kire mengumumkan pemenang gitu-gitu je lah and mengagungkan blog die. hahahaha. :D

Tarikh tutup contest: Tengah Malam Nih.




Photobucket

13 comments:

bunny ;) said...

ahhh siss, kore.. hidoiii! XD
sakit mata chii pagi2. da la baru buat 2 IQ test but i likee sbb nak tauu mana kucingg manaaa 8D *pegi continue perah mata* XD

bunny ;) said...

kakaka, x puas ati, boleh tak nk try byk kali? d cat tgh baring? on the left of the pic? dkt tanah tu? no? 8D;

WaWa said...

hahaha, second comment chii takleh publish, takut orang jadi kompius and terikut-ikut dengan chii nye spekulasi (cewah), hahaha.

And no hintsssssss, nak tau kene tunggu entri jawapan nanti, hehehehe.

bunny ;) said...

okayyy XD ni xpuas ati ni. xkire i'll keep guessing lalala~ penat dah perah mata ni. majide ade neko-chan? ;_;

WaWa said...

ye, ade laaaaa... Hahahaha~

bunny ;) said...

@_@

okay this MIGHT be my last guess. hahaha tp mcm salah je.

ade neko tgh nyuruk kat down left most picture. warna hitam putih? excuse me if its just my imagination. nyahahah! xpuas ati gilee. nk tauuu~ guess i'll just have to wait for the answer then :P nyaa~

Lizzie Yasmin said...

Pelik betul contest tp mencabar.. kucing tue warna putih tompok grey kot.. tengah guling2 mcm tengiling..(sebutan ala suara chin can) ... jauh betul kucing tue dari pic focus dia...

Toing toing toing...

Ella Enchanted said...

pusak ya warna kelabu. n nya tgh rehat. mcm pusak slalu rehat2. hee

Inang said...

kucing warna coklat..
kucing tgh tidur..

Inang said...

try lg skali...

ade 2 ekor kucing..
1 besar, 1 kecik..
yg kecik tue baring2 kat kucing besar..

warna kucing tue mostly ada coklat n kelabu..

lynnanuar said...

hahah i can see it. in the middle of the picture, sitting behind the grass. I WIN!

lynnanuar said...

oh i forgot to state its colour, it's orange/yellow with white patch on its face and chest :D I WIN!

Redbloodsnow said...

tam leh line tenet mek xda marek..alu xpat mek join contest tok :(

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails