Nuffnang



Tuesday, August 17, 2010

Menjejak Kaki ke Rumah MDS!

Haaaa, jangan tak tau, lepas kitorang bukak pose arituh, aku ikot Kak Zie balik rumahhhhh.

Skarang boleh berlagak; "Aku dah gi rumah Kak Zie MerahDarahSalji, ko plak?"

*tunduk elak balingan batu-bata*

Rumah Kak Zie nih rupenye 5 minit je dari rumah aku, so takde masalah la. Masalahnye satu je, dudok dalam taman tu banyak simpang, aku plak lemah tahap gaban bab ingat jalan.

Punyelah lemah, aku mintak Kak Zie tolong lukis map jalan kluar ke main road. :p

Woh nasib baik tak sesat woh.

Aku watpe kat rumah Kak Zie? Haaa... Akak blogger nih nak testing line broadband Celcom kat rumah die, so pesan kat aku suroh bawak modem broadband tengok elok ke tak.


Line stabil sebab kawasan tu tak ramai orang pakai kot.


Woh, aku dah pegang laptop kak zie yang apple green tuuuuu.. *bangga*




Tenkiu Kak Zie! Akhirnya terubat ngidam McD. :p


(^_~)v

Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

HAHAHA...sak tak di tangkap leh dllah copet lappy pemberian nya ya..hikss. thanx wawa sudi tlg kak zie survey tahap kebagusan line celcom..hehe

haa ada masa dtg umah gik ah. psstt, pa kata pas posa lak ta gi jogging mok? pat ngeluar peluh...hehe

WaWa said...

@Redbloodsnow
Haha, takut eh mun kenak cekup bang dillah. XD
boleh juak, tapi kamek slow... lamak dah sik jogging. :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails