Nuffnang



Sunday, August 1, 2010

Happy Birthday Mak!!! (^0^)


Gambar time Cuti-Cuti Malaysia kat Perak; Kellie's Castle, Pokok Beruang: Credits to Hani Bani




Biarpun laptopku sedang dalam keadaan koma, tidak akan ku lupa untuk mengupdate blog untuk behdey ibu terchenta.

Oh mak, biarpun kite slalu gaduh macam nak rak, you are the only mak in my world. (boleh pakai ke ayat nih? O__o)

Biarpun kite slalu tak see eye to eye on a lot of things, tapi we never give up on each other.

Biarpun orang slalu compare kite, saya terima dengan redha (biarpun dalam hati kecik ati sebab orang ingat kite adik beradik and that I'm the older sibling, omg wth.)

I know no matter how worse things get, I can always count on you and dad. :'D



Because I know how much you love cats. (^^,)




P/S: Entri sumbangan laptop Sony Vaio mak. (Tak mak aku tak prasan langsung aku wat nih. Dok tengok TV)


Photobucket

4 comments:

Jard The Great said...

mak kamu yg mana satu? ehehehe

happy birthday makcik!

peaNut said...

hepi burfday makcik..hehe

Redbloodsnow said...

happy bufday mokcik...semoga pjg umo n murah rezeki. ada buffday celebration x? kak zie nk menyemak boleh??? miahahahaha

WaWa said...

@jard: hahahahahaha saja nak jadi kura-kura dalam kaal titanic la tu...

@pinat: mak madah makaseh

@kak zie: mal madah sikleh, sebab kek dah habis. :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails