Nuffnang



Saturday, July 31, 2010

I Will Survive!!!!! :'(





Semalam, tangan gatal memandai nak delete bende yang ntah pape sebab ingatkan mendalah tu virus.

Rupe-rupenye part of the system, so bile nak on laptop tu takleh dah. (T_____T)

Maka laptop pun dihantar ke klink laptop untuk direformat. ARGH REFORMAT DOWH, TAK SUKE. (T______T)

Takpelah, at least file smue dapat dibackup.

Hari isnin nanti barulah dapat balik nyawa aku itu. Walaupun bateri dah kong, wayar charger macam nak putus, memori pun nak full je, aku tetap sayang kat laptop aku yang satu itu. Penaman masa suka dan duka. Teman di kala sepi. Huuuuuuu~ Tak sabar nak dapat balik laptop tu hari isnin nanti. (T3T)

Oh kekasih pujangga hati, sembuhlah cepat! :'(




P/S: Entri sumbangan laptop Toshiba ayah, lepas dipujuk 4385803854903805 kali untuk pinjam pakai jap. >__>



Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

HAHAHA...HI FIVE YANG! MEK PUN PENAH JUAK TERKENAK GYA AIH. INGATKAN VIRUS OR SPYWARE. ALIH² PARTS OF SOFTWARE DLM PC DI DELETE...NEYDAK NK TENSION NAK OW :d

WaWa said...

DAPAT BALIT DAH YEY! (^0^)/

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails