Nuffnang



Tuesday, August 24, 2010

Behdey Gift untuk Ayah

Hoho, aku dah lama plan untuk hadiah ayah aku. Aku jenis yang weeks before dah pike dah nak bagi ape. Biar prepare siap-siap.

Oh, before aku reveal hadiah tu, jom kite usha kad behdey yang klakar aku pilih untuk ayah aku:


Yeah, saja nak show off skill aku. *elak balingan batu bata*



Nih kad die:

Jikalau rabun, sile klik untuk tumbesaran. Kene paham cover nih dulu, baru leh paham kekelakarannya. LOL, "kekelakarannya".



Nih isi kad die:

PAHAM TAK PAHAM TAK PAHAM TAK???? Ayah aku kene sain kad tu sebelum bukak, kalau tak, kantoi, takleh dapat sejuta USD. WAKAKAKAKA. *gelak lawak sendiri*


Ni plak hadiah die:


Dah siap bungkus baru teringat lupe nak amik gambar hadiah. Apekah.


Nasib baik abang Google kesayangan ade, leh search gambo...:



Aku bagi alat urut mini untuk ayah aku simpan kat opis. Sebab ayah aku slalu sengal leher and badan. Simple but practical la kirenye.





P/S: Simple je hadiah buat skarang sebab tak stat kijo lagi. InsyaAllah bile dah ada gaji sendiri, mampu nak bagi yang lebih sket. :)


Photobucket

6 comments:

bunny ;) said...

HAHAHAHAHA dah agak dah card tu XD *LIKES LIKES* me wants oneee. nak simpan. gahahaha sengal x? XD dulu chii de hobi simpan card. x memasal je kan :P

smiley said...

hahaha...punah harapan ayahanda ingat dapat sejuta tuh..heheh

eah..hadian nih yang beli same ngan zie ke?

regards,
Triplesmiley & 1 Sweet Love

WaWa said...

@bunny ;)
tapi kad skarang memang banyak yang bes. Tapi yang lagi bes smue pricey. >__>

WaWa said...

@smiley
hahaha! eh, tak, yang beli ngan kak zie tu untuk behdey mak.. :p

Redbloodsnow said...

rindok mek diat ktk org sefamily koh yang. saling beberik hadiah bagai. mun lam family mek ka...taik idong jak di berik..hahaha

WaWa said...

@Redbloodsnow
sebab dah patih juak kali.. mun sikda adiah pun, paling kad ataupun duit k lanja. :p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails