Nuffnang



Monday, July 19, 2010

Time Kasih Bapak! :')

It has been stressful for the past few days for me due to some personal family matter. My kedegilan and keras kepale and sensitivity could be one of the sources for the matter tapi senang cakap memang emosi macam PMS kali 100. Huh. Kali 100 tu. Maybe sebab bapak pun takde because pegi outstation 2 malam. Terus rasa tak bes.

Nasib baik 2 malam je so bapak dah balik arini yey. And macam tau je hati ini berduka lara, beli ole-ole dari epot yang duty free:


Davidoff Cool Water for Woman :'D

Rupenye bapak teringat yang my previous Cool Water that he bought for me from Japan tu hilang kene curik kat rumah sewa aku kat Shah Alam, aku sumpah pencurik tu 7 keturunan ptuih so terus beli pengganti bile tengok ade offer kat epot. Beli yang sama plak tu. Walaupun aku tak kenan sangat baunye, haha, but it's the thought that counts. I love the gesture. :')

Yang bertambah menariknye is bile atas kotak perfume letak nih:

Ferrero Rocher 3 ketui XD


Ni coklet free dari flight MAS. Ngahahahaha. Aku suke! Chocolate can mend a girl's heart! :D



Tenkiu bapak! :D


Photobucket

3 comments:

Are_Fish said...

Chocolate can mend a guy's heart too! ^o^

(nom nom nom)...chocolicious..

Stilla said...

wah best eh...bait nya bapak ktk hehhe...=)

WaWa said...

Bapak mek nang bait! Nya bespren kamek! :D <3

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails