Nuffnang



Monday, July 26, 2010

Nape Aku Takleh Tuka Channel TV...

Sebab kucing aku Thamby dalam diam, kaki tengok TV, lagi dasat dari aku....





Aku rasa sekronik aku melayan TV, takdela nak pelok cium remote Astro tu.


Ape bende yang die nak tengok sangat? Animal Planet? MTV? Travel and Living? Ke Channel E!?


Ape-apepon yang pasti rupe aku takde la macam ni depan TV...





Tido kangkang tak lepas remote. Gile tak senonoh.




Tapi aku sayang ko seadanye, haha!



Photobucket

8 comments:

diriku said...

he2..siap peluk wt tdo lg 2..

Kakak Cashier said...

Hahaha..dasat weii, siap kangkang lagi tuuu..salute ah sama itu cat!!

Are_Fish said...

Thambi smakin heavy weight laaa..ha ha

Redbloodsnow said...

hahahaha..lawak thamby ya. kejawak jak upa nya. nntik ah kau thamby, mun aku pandey gi umah wawa. siap ko aku rogol...sapa soh terkangkang nak....miahahahahahaha


:D

WaWa said...

@diriku
ingat bantal pelok kot :D

@kakakcashier
*salute jugak!*

@bf
bia laaaaa, yaman pelok!

@kak zie
sila datang rogol, tapi bukan bulan posa, batal posa kitak kelak, hahahahahaha~

PutRee SeJiNjaNg said...

hahha lucu pusak ktk ya juak...tang kejawak jak upa eh...=)

Rizuan Ismail said...

chubbynye kucing u..kasi makan ape ek?

WaWa said...

@Rizuan Ismail

Hoho, I bagi makan yang biasa je, makanan kucing murah, pastu kalau ade tulang-tulang lepas dinner, bagi la. Thamby ni tak memilih, smue die makan; roti canai, durian, mayones, susu pekat, yogurt, senang cakap selera macam manusia dah. XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails