Nuffnang



Wednesday, July 28, 2010

Lunch Date!!!

Ohohohoho.

Hari ini dalam sejarah, aku ade lunch date dengan ehem ehem.

Ehem ehem nih kenal online, comel orangnye, berkerjaya, bergaya dan ceria.

Okey, sebelom blog aku kene baling ngan tomato and kobis oleh bf aku baik aku cakap cepat ehem ehem nih pompuan!

Aku setia pada yang satu je tau. ;p

Nihlah ehem-ehemku:


Alololo Kak Zie MerahDarahSalji

Gambar dicilok dari FB beliau, ngahahahaha. Saya suke gambar nih sebab cumil tahap gaban. Macam sengih innocent yang noti-noti. (innocent yang noti? aku pon tak paham.)

Tetibe bile bukak balik blog die nampak gambo nih pulak:



Pastu letak jugak sebab geram tengok shawl lawa. 8D

Sampaikan kat fb die dok komen memanjang pasal shawl sehelai nih je, ngahahahahaha.




Ha, ambik kitak Kak Zie MerahDarahSalji, duak gambar kitak mek ngkah skaligus! Bangga ngan kamek cepat! 83



Photobucket

7 comments:

Redbloodsnow said...

hahahaha...lucu tak ya yang oiii. dh innocent, noti gik ya ow. bijakk adik mek tok...hahahaha :P

haaa sib baik engkah muka mek kekacakkan. mun x tek, mogok mek nk lunch ngan ktk..haha :P

btw, mek td kira nak k appearence yg cam lam pic bershawl ya. sak ktk kin jeles die shawl mek...haha. tp apa kan daya. mlm td x standby awal. alu jd x vogue mek..haha

WaWa said...

mogok nak lunch indah, alu sik makan nya lakkkkkk. hahahahaha.


Yalah kitak ndak ready awal, urang dah madah dah nak lunch samaaaa~

peaNut said...

ahahahaha...selamat berlunch date k ktk 2..huhu

WaWa said...

haha, maka jak nya ada juak lak! XD

Redbloodsnow said...

hahaha..aok eh peanut ya. maka nya da wak..dushh dusshhh..hehe. psstt..mek nk polah entry lok eh.

mek cilok pic ktk ah..lalala

peaNut said...

hehe..masa kmk komen tok tdk kmk xtauk yg kmk tek join sekali..ahahahaha

WaWa said...

owhh.. kamek urang daj tauk dolok lah yaaaa~ XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails