Nuffnang



Wednesday, July 28, 2010

Sampai Sudaaa!

Skarang ni sangat obses dengan shawl lycra!!!!

Sebab kain lycra best, sejok, berat, senang bentok, and yang penting, TAKYAH IRON. BWAHAHAHAHAHAHA. (dasar pemalas.)

So aritu browsing online dok skodeng shawl lycra sana sini sebab Kuching susah gile nak cari. (=_=)

Last-last jumpe gak yang berkenan and harga berpatutan! :D


Ambik itam, warna slamat, saja nak testing dulu. :p



And hasilnya:


WAH, MUKE NAMPAK BUJUR SKET, @ KURANG TEMBAM.
(Sile observe yang shawl tu tak melekap kat dahi ye kawan-kawan.)

Oh, and kain lycra die memang best tahap gaban. Argh, suke gileeeeee. 8D




Mari beli di sini (tapi dah sold out la, kene tunggu restock, haiya. :p).



Photobucket

4 comments:

peaNut said...

cantek2....bujur kit muka...mun kmk pakei pun msti jd bujur jwk muka kmk..huhu

WaWa said...

Jadi bujur kit kah??? Yeyyyyy!!!! :D
Cuba lah, kainnya yaman! :D

Redbloodsnow said...

cak wa. mek nk try usha wak eh katok..hikss

WaWa said...

dah sold out dah, tapi nya madah elak nya cuba restock, sebab nang laku ko. :D

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails