Nuffnang



Tuesday, July 13, 2010

Chocaholic Moments X3

Hari tu member gi Oz 3 minggu senyap-senyap, tapi kantoi jugak bile upload gambar kat FB, wargh wargh wargh.

Tak pasal-pasal dapat pesanan dari aku mintak tolong beli coklet-coklet yang nggak ada di negara terchenta kite ini. Fufufufufufufu~ :p

Tenkiu kawan! :D


Gambar ihsan Google, hehe.

Kalau orang tengok skali pandang mesti dok pike "Ek ele, Cadbury jerrrrrr~ Malaysia pon aderrrrrr~" Oh tidakkkk, Kuching susah sket nak cari ok. Kalau ade pon kat airport, tapi kene check in sebab kedai kat tempat tunggu naik flight je ade. Dahlah mahal gile babas. Pffffft~

Coklet-coklet ni aku slalu kirim kalau ade member nak gi Oz. Kalau tak Oz, UK pun bley. US takleh, sebab tak salah aku, diorang tak jual Cadbury sebab sibok jual Hershey's.

Due-due coklet ni ade kenangan sentimental sebab dulu dudok UK, slalu makan due coklet ni, akibatnye jadi chubby montel macam skrang T__T. Mak ayah pon slalu beli bile aku budak yang baik dan reti nak dok diam time diorang tengah siapkan tesis PhD. Tak sangka skarang bleh makan lagi. :'D

Tapi seandainya aku dipaksa untuk pilih satu antara due coklet fabulous nih, aku akan pilih Flake.

Flake nih kalau makan, memang rasanye sejibik Cadbury Dairy Milk, tapi teksturnye layer yang wat coklet nih jadi giler babeng bes. Dah name pun Flake, so cokletnye 'flaky', rapuh dan OH SANGAT SORGA BILE MAKAN.


Nah, gambar ihsan Google kerapuhan lapisan coklat yang super duper sodap:


Gambar makan takde, takut korang terliur atas komputer.



Photobucket

2 comments:

peaNut said...

wah...seronoknya mamam coklat..mamam sorang oww...xpa..huhu

WaWa said...

aok, bertapok makan tok eh. hahahahahahahaha. XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails