Nuffnang



Wednesday, December 9, 2009

New Moon (^0^)

FINALLY tengok New Moon on Sunday wheeeeeeeeeeeee~ X3

Sebab prasan macam special occasion dapat tengok New Moon, tak pasal-pasal pakai baju baru. Ngehhhhhh~


Hoho, theme kaler Twilight Saga.. Merah Hitam.. :p

Pastu pakai tudung hadiah pemberian si dia jugak... ^^


Suka suka sukaaaa tudung tokkkk.. :3

Because we didn't check showtimes before going, terlepas tayangan first of the day at 11.30am, so kitorang tengok yang 1.45pm and meronggeng around Spring and lepak kat kedai member my koibito. :p


Seronok tengok pedang samurai satu set.. Bestnye kalau letak dalam opis bila dah start kijo one day.. Cewah. Maunye orang ketakutan nak masok. XD

Huuu~ disebabkan air and popcorn MBO naik harga and mahal gila babas, menyinggah ke Ta Keong untuk beli snacks snacks murahan untuk dikunyah dengan bisingnya time tengok wayang, skaligus menganggu persekitaran dengan kunyahan kami yang bising. XD

My verdict on the movie: Okay, a bit too compressed and mampat for my liking. Macam everything was happening so fast. Yela, kalau ikot buku 100% memang takleh la... I think those yang tak baca buku lagi will get konpius, tapi would enjoy the book more AFTER tengok movie. Wish the movie was longer. Tapi efek wolves transformation to memang gempak sea-oat. :p


Hey, saya sayang kamooo.. :p


Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

psstt pssttt...do alert wawa. red black also kaler theme dlm idup mek juak aie..miahahaha. x maok alah nya tekkk..dushh dushh..hkss

best nak ow cita tok. mek diat 2 kali koh. loba x loba mek tok. ya bok minat..kehkehkeh

:P

WaWa said...

Haha! Kamek nang lamak juak minat kaler merah itam tok, tapi kinek tok ada variety agik dah..

Cuma kaler pink jak kamek sik masok. :p

Yaaahhh.. Nangga2 kali, aih sikpat nak kalah tok. XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails