Nuffnang



Monday, December 14, 2009

Jeans, Plaster Dolls and Chocolate Chip Crepes :p

Last Saturday, I went to The Spring with him.. (haih, every weekend gi The Spring... :p) And seronok tengok Year End Sale kat Parkson. ^^ Ngeeehhh.. Menipis lah wallet..

Sebab rasa nak beli sloa jeans baru, oleh itu, pegi skodeng sloa jeans kat Parkson.. Hehehehehe~ Sloa jeans 50% off wooooo... Terus beli one pair of Applemints light denim wash... Mula-mula nak ambik yang dark denim (untuk menyembunyikan lemak di kaki.. T___T) tapi kalau boipren cakap yang light wash lagi cantek, ha, ambik lah light wash.. Andddd ambik t-shirt long sleeve Applemints satu.. Sale woh, salee... :p


Sempat bergambar lam dressing room rah kede member nya.. :p

Kak Zie, sikda mek meli k kitak, siktauk saiz ko, hahaha. sikda duit juak. Ngehhhhh~ :p

After that pegi jejalan carik hadiah untuk behdey member 2 orang... Tapi macam takde bende best nak bagi.. Aghh~ sangat clueless. :(

Last-last pegi tingkat atas mencari ke hulu ke hilir.. Last-last idea yang bernas hebat mantap and excellent masuk ke otak.

Personalized handmade gift, hehehehe~ :D


Banyak design patung plaster tu, but ntah, macam dragons ni je yang paling kiut.. :) Ha, dalam beg parkson tu sloa jeans baru and t-shirt baru.. Ngehehehe~

Kalau yang penah gi The Spring mesti tau this place, exactly depan pintu masuk MBO Cinemas.. Haha, imagine, dok kat meja kecik and kerusi kecik depan pintu masuk MBO cinemas, main painting plaster dolls.. :p

Ramai gile orang curious datang tengok kitorang watpe, rasa macam artis-artis yang paint potret muke kat Central Market. XD

Tapi yang best bile bebudak datang dekat nak tengok.. Muka curious je tengok, macam nak minta pun ade.. :p Taklehhhhh~ Lama gile nak paint okey.. Sebab kitorang jenis artistic yang perfectionist kit kot. Ade je bende yang nak dibetolkan.. :p


Haha, siap daaa~ Obvious kan sapa yang buat which one.. Yang merah tu kite yang wat, yang hijau die yang wat... :p Satu untuk Kak Aimee, satu untuk hanhan yang tersayang.. :3 Siap ada mini kipas nak bagi kering cepat weih. XD

Sedar-sedar dekat nak 2 jam kitorang wat mendalah ni, haha! Macam tengok movie plak! Dah siap baru sedar perut dah nyanyi lagu Ibu Pertiwikuuu~ (national anthem Sarawak :p) Malas nak jalan jauh, pegi makan crepes kat kedai 10 langkah je dari tempat painting, haha! Sik tahan dah lapar. :p


Sedap woooo.. Chocolate Chip flavaaaaaa~ Dahlah besar gik dari palak.. XD

Pastu sebab masing-masing dah kenyang, hepi, barang dicari pun dah ada, wayang plak macam takdok cite best, balikkkkkkkkkkkk~ :3



(=^_^=)

Photobucket

5 comments:

Redbloodsnow said...

Uuuwaaaa...ktk rembat lowa jeans sorggg sorgg.. mek nak eksen nangis lok ehhhh...hahaha :P

Psstt...kak zie maok patung wana merah di polah ktk ya. why moak yg ya..coz merahhhh bah..lalalala

:P

銀製_の刃 said...

Me love this post..pat enjoy doing what we rarely get the chance to do..im soooo happy.. (^0^)

WaWa said...

Yayyyy~!!! *squishessss* X3

Redbloodsnow said...

eh ehh...rasanya mek dh komen dh post tok. siottt jak blogspot tok.alu x di publish...huhu

ooo tok duhal main conteng² yg tak kata tek duhal sampai x seda ari dh kol 7..hehehe. cute yang.


mintak mek yg ktk polah ya ah. sbb ya kaler mek...hiksss...maksehhh


:P

WaWa said...

Sowi sowi.. blogspot sik berik notification rah emel mek..

Slalu ada, sik tauk nya ngeng kali aritok.

Haha, lak kamek molah sigek k kitak k. Kaler merah itam wheee~ ^^

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails