Nuffnang



Monday, December 12, 2011

Booked!

No, bukan booking tiket flight. Malah bukan booking tiket konsert FT Island in Malaysia (well, not yet. Ngaha.) Tetapi tuan empunya blog sudah kene cop! Ops. Ha. Ha. Ha.

I posted an entry a while back on important events occurring in my life and this was one of it. After informing the closest people in my life and friendship circle, I am now ready to announce it here! Yela, kang letak kat sini pastu tak personally inform diorang kang kecik ati mintak pujok dengan coklet cadbury. Haha. Kenape Cadbury? aku pon x tau. aku prefer Kinder Bueno ataupon Twix. *hint hint*

Pictures from the eventful night:


Apparently wakil keluarga know each other quite well. Kuching ni tak besar mana pon. Pusing-pusing macam mana pon, gerenti somewhat related. Haha. Alhamdulillah. Cincin risik tu tak planning pon. It was a surprise. Siap letak dalam bekas coklet ok. Gile jakun aku tengok. Coklet sodap gile. Coklet Oreo nyam nyam. =p

I just wanted one ring for all events kalau boleh. Cincin tunang nanti nak pakai terus ke kahwin. Takde makna nak beli 2,3 cincin. I am not an avid jewelery wearer. Tangan suka kosong je. Senang. Orang kedai jewelery kata kat balak aku "You are one lucky man." Haha.

Nak letak gambar vain satu sebab lama tak letak gambar camho. =p

Simple je aku pakai malam kene risik. Antara sebab aku pilih baju kurung ni sebab tau balak aku suka sangat aku pakai baju kurung cotton. (=^_^=)

Dan sebab aku sangat OCD, wedding planning dah Mode ON sejak malam risik. Look out for Bridezilla entries. LOL.


Photobucket

10 comments:

Ika Abdullah said...

WAAAAAA!!!! finally!! ^_^ diam2 apis ya lok. hee. can't wait for yer big day future cousin! hehehe :p

Erlinda "Miss Little Town" said...

"Dan sebab aku sangat OCD, wedding planning dah Mode ON sejak malam risik. Look out for Bridezilla entries."

I have to agree on the above, my wedding is earlier than yours, u dah siap2 booking photographer ok. haha! bngong. :P

mrs. daydeck said...

wow congrate wawa. bila big day tek? ;)

WaWa said...

@Ika Abdullah
Ikaaaa!!! Kamek colop kitak molah kuih k kamek ahhhh~ hehehehe

WaWa said...

@Erlinda "Miss Little Town"
I can't help ittttt~!!!

WaWa said...

@mrs. daydeck
InsyaAllah bulan 10 taun depan.. =D

Ai said...

there's nothing wrong with making early preparation. u'll never know what problem might arise in the future. =)

WaWa said...

@Ai
Aichan!!! *glomps* You will soon be someone's wifey!!! Fufufufufufu~

Mie Hishamuddin said...

wwaaahhh..congrats!

WaWa said...

@Mie Hishamuddin
Thank you! <3 ^^

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails