Nuffnang



Monday, November 21, 2011

Alkisah Menjadi Pengapit

Slightly overdue, tapi better late than never kan?

Okay, bangun je dapat mesej dari kak zie cakap die dah tengah bersiap. Maunye tak panik. Dapat mesej time sedap je baring lagi atas katil. Haha.  Cepat je angkat bangun, mandi bersiap segala, menunggu kekasih hati datang ke rumah, menjadi peneman setia. Haha.

Alhamdulillah, tak lambat pon. Kak Zie je yang TERsiap awal. Majlis puku 10.30, pengantinnya pukul 9 dah cantik habis mekap. Maunye pengapit tak panik. Nasib baik rumah dekat. Masuk je rumah tu terkejut sekejap nampak Kak Zie, lain sangat muka dia lepas berandam. Nampak elegan sangat and matang. Kalau biasa nampak muka Kak Zie comel-comel, hari tu sangat lah terserlah kewanitaan. Cewah. Ayat power sket. =p


Btw, cuaca mendung, and hujan merintis-rintis. Hujan rahmat. Alhamdulillah, cuaca yang tak panas untuk bersanding. Makan pon sedap je. Kene mintak nombor katering nih. Hehe.

Nasib baik hujan tak lebat, nak outdoor photoshoot pun senang. Takdelah mekap cair. Yang pegi photoshootnye plak 3 kereta. Satu kereta pengantin, satu kereta Chu n bang Mini and then my car. Haha. Rombongan camwhores. Seronok sakan camwhore time pengantin tengah bergambar. Haha. Tak senonoh.



Last photoshoot was kat Pustaka Negeri, kebetulan plak blogger kak Eva jadi pengapit pengantin yang bersanding kat dewan Pustaka. Hehe. Tak pepasal leh kenal sorang lagi blogger local. Siyes comel jumpa live. Aiyooo nak bergambar sebelah pun malu-malu kuching. Ceh. Almaklum first time jumpa. Lain la bila dengan kak zie, gelak macam orang gile. XD



Tahniah again, Kak Zie~ Cepat-cepatla dapat baby~ Ngehe.
Photobucket

6 comments:

Redbloodsnow said...

EEE WAAAA....mek maok soft copy pictures dlm tok. email mekkkkk..hehe. kacak mek lam ya :D

thanks ah sudi jd pengapit mek :)

iffah imani said...

kacak lah..

mrs. daydeck said...

eh ada lesong pipit.. sama cute tak duak. matured rupa zie ngan makeup giya ooo tapi kacak..

eVa said...

kck zie ctok!.. byk juak gamba nya ctok.. yahhh kck ktk k puteh.. ingat ktk bertunang juak tym ya haha.. dah tunang kah? hehe.. ktk puteh aie.. comel da jak! dh mata kedak org jepon or korea.. jeles mek.. hehe.. kmk pun segan juak tym ya.. hehehe..

haaa mek salah anta komen.. pustaka hall ya 400 jak leh muat..

WaWa said...

@eVa
Hehe gik single gik tok. InsyaAllah akan bertunang sik lamak gik.. =p

WaWa said...

@Redbloodsnow
Soft copy emailed! =D

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails