Nuffnang



Thursday, March 10, 2011

Sangattttt Rindu Budak Kecik Nih!!!!


I miss my niece soooooooooooooooooooooooooooooooooo much. (T__T)

Ni cite lama tapi nak jugak cite.

Hari tu balik kampung for 2 nights masa Chinese New Year. First time aku jumpa baby Izyan Amani sejak die lahir. Selama nih dapat MMS je. Mana puas!!! Dahlah aku memang jarang balik kampung. Tambah lagi dah stat kijo. ZOMG. Tapi Amani beruntung la sebab Auntie Wawa dah keje. Auntie Wawa borong baju baby banyakkkkk sangat. Hehehehehe.

MasyaAllah, GILE COMEL OKEY!!!!


Sampai-sampai je cari Amani sebab nak dukung. Amani nih memang baby paling hepi yang penah aku jumpe. Buat lawak bodoh pun nak gelak macam nak rak. ='D


Haah, baju "MY AUNT SPOILS ME" tu aku yang belikan. Ngahahahaha. 8D


3 hari 2 malam aku kat kampung memang dok main dengan die je. Kekadang tak suke bile die kene tido. Aku yang bosan. Tunggu je die bangun balik. Hahahahahahahahahaha.

Pagi nakbalik tu sedihhhh sangat. Sebab Amani pon tido lagi time tu. Bila dah sampai Kuching, kazen ku pon tepon cakap Amani nangis satu hari sebab takde orang nak main ngan die. Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ='(

Terus pujok kazen bawak Amani datang Kuching nanti. Wajibbbb!!!!

Mari usha video Amani gelak bagai nak rak meh! 8D



video

Rindu Sangat. =')

Photobucket

No comments:

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails