Nuffnang



Tuesday, November 23, 2010

My First Time....

Okey, jangan nak geli, bukan first time yang pelik-pelik. Sapa geli pegi kawen cepat.



Nih first time aku............



jadi pengawas exam kat Unimas. Ohohohohohoooo~


Entri nih is referring to entri nih. 8)

Sangat jakun sebab dok pike "WAH, baru few months ago aku pon dudok final exam untuk final semester aku. Tetibe dah jadi tukang jaga budak Uni exam."

Haha. Rasa tua and muda all in one.

Exam yang aku jaga nih is my own subject, Bahasa Jepun Peringkat 1. So students aku yang masuk dewan dok tersengih-sengih tengok aku bajet aku nak bagi soklan bocor je. Haha. Takpe, kata-kata semangat pun cukoplah kan?

At least aku tak sakat budak sampai nak terketar ketakutan nak jawab soklan exam. Huhuhuhu.


Jam dewan yang tak penah budak dudok blakang tengok sebab besar semut kalau dari jauh. And aku tak paham motif riben besar due bijik atas meja enawas tuh. Macam dudok kat meja pengantin seh. (=_=)



Soalan exam paper Bahasa Jepun Peringkat 1. Kalau jual 1 rm100 mesti aku loaded. Tapi sebab aku seorang yang jujur, amanah dan hebat, maka aku jaga sebaik-baiknya. Cewah.


Tandas dewan. First time teman budak gi toilet time exam. (=_=)



Smue tundok fokus, bagus! (pastu ternampak budak terlentok tido like wth.)



*sediakan pen ink merah bebanyak untuk marking*



CONVOCATION IN 7 DAYS!!!



Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

eee best eh jd pengawas exam. wish i can feel the experience yunk oii..hehe

WaWa said...

@Redbloodsnow

Sikda lah best gilak.. banyak jalan... sakit kaki.. T__T

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails